Camera Raw 8.5 -päivitys ei näy päivityksenä.

Asenna Camera Raw 8.5 -laajennus manuaalisesti.

Mac OS

1. Lataa alla oleva Camera_Raw_8_5.dmg.zip-tiedosto sijaintiin, josta löydät sen myöhemmin, kuten Työpöydälle.
  2. Pura ladattu .zip-tiedosto siirtymällä kyseiseen sijaintiin ja kaksoisosoittamalla tiedostoa. Zip-tiedostosta tulee esiin Camera_Raw_8_5.dmg-tiedosto. Pura pakattu tiedosto kaksoisosoittamalla sitä. Puretusta pakatusta tiedostosta tulee esiin tiedosto nimeltä Camera Raw.plugin.
  3. Sulje kaikki Photoshop- ja Bridge-versiot (CS6, CC tai CC2014).
  4. Navigoi Macintoshin kiintolevyyn.\
    1. Jos sinulla on CC 2014 tai CC: siirry kansioon Kirjasto/Ohjelmien tuki/Adobe/Plug-Ins/CC/File Formats ja avaa kyseinen kansio.
    2. Jos sinulla on CS6: siirry kansioon Kirjasto/Sovellusten tuki/Adobe/Plug-Ins/CS6/File Formats ja avaa kyseinen kansio.
    3. TÄRKEÄÄ: Kirjasto-kansiolla tarkoitetaan tässä tapauksessa kiintolevyn juuressa sijaitsevaa Kirjasto-kansiota, ei omassa käyttäjäkansiossasi olevaa Kirjasto-kansiota.
  5. Kopioi vaiheen 2 Camera Raw.plugin -tiedosto File Formats -kansioon.
    TÄRKEÄÄ:
    Uusi tiedosto korvaa kansiossa olevan tiedoston. On tärkeää, että kansiossa on ainoastaan tiedosto Camera Raw.plugin.
  6. Avaa Photoshop tai Bridge uudelleen.

Lataa

Windows, 64-bittinen

1. Lataa alla oleva Camera_Raw_8_5_win64bit.zip-tiedosto sijaintiin, josta löydät sen myöhemmin, kuten Työpöydälle.
  2. Pura ladattu .zip-tiedosto siirtymällä kyseiseen sijaintiin ja kaksoisosoittamalla tiedostoa. Puretusta pakatusta tiedostosta tulee esiin tiedosto nimeltä Camera Raw.8bi.
  3. Sulje kaikki Photoshop- ja Bridge-versiot (CS6, CC tai CC2014). Jos sinulla on CC 2014 tai CC: siirry kansioon C:\Ohjelmatiedostot\Yhteiset tiedostot\Adobe\Plug-Ins\CC\File Formats ja avaa kyseinen kansio. Jos sinulla on CS6: siirry kansioon C:\Ohjelmatiedostot\Yhteiset tiedostot\Adobe\Plug-Ins\CS6\File Formats ja avaa kyseinen kansio.
  4. Kopioi vaiheen 2 Camera Raw.8bi -tiedosto File Formats -kansioon.\
  5. Avaa Photoshop tai Bridge uudelleen.

Lataa