Virheellinen käyttäjänimi, organisaatio tai sarjanumero

Jos käynnistät jonkin Adobe Production Studioon asennetun sovelluksen, ilmestyy seuraava virheilmoitus:

”Mukauta ohjelmisto: [Adobe-tuote] -sovelluksesi käyttäjänimi, organisaatio tai sarjanumero puuttuu tai on virheellinen. Sovellus ei voi jatkaa ja se on lopetettava.”

Sovellus saattaa myös sammua kesken käynnistyksen antamatta virheilmoitusta. Tämä voi tapahtua siitä huolimatta, että sovellus käynnistyi vielä hiljattain ilman virheilmoitusta tai että sovellus olisi vasta asennettu.

Ratkaisu 1: Päivitä VCOM-ohjelmisto ja suorita ohjelmistoon tarkoitettu korjaustiedosto

Jos käytät VCOM Fix-It Utilities 6- tai VCOM SystemSuite 6 -ohjelmistoa, päivitä se uusimpaan versioon ja lataa sitten ohjelmiston mukainen VCOM-korjaustiedosto.

Jos käytössä on Fix-It Utilities, päivitä se versioon 6.0.3.4 ennen korjaustiedoston suorittamista. Etsi korjaustiedosto lukemalla artikkeli Miten estän Fix-It Registry Cleaneria poistamasta Adobe-rekisteriasetuksiani? VCOM-verkkosivustolla.

Jos käytössä on SystemSuite, päivitä se versioon 6.0.3.6 ennen korjaustiedoston suorittamista. Etsi korjaustiedosto lukemalla artikkeli Miten estän Registry Cleaneria poistamasta Adobe-rekisteriasetuksiani? VCOM-verkkosivustolla.

Ratkaisu 2: Käytä VCOM Fix-It Utilities 5/6- tai VCOM SystemSuite 5/6 -ohjelmiston avaimensuojaustoimintoa

Jos käytössäsi on VCOM Fix-It Utilities 5 tai VCOM SystemSuite 5, määritä Registry Fixer -apuohjelmassa ohjelman sarjoitusavain suojatuksi rekisteriavaimeksi. Poista ohjelma ja asenna se uudelleen.

1. Suorita Registry Fixer ja etsi vihreällä merkityistä kohdista sovellukseesi sopiva avain.

After Effects 7.0

• HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Adobe After Effects 7.0
    • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{DD362256-A7A2-4524-9457-213DDC2AFC2A}
    • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{EC1963C6-8EA9-40DF-8CD7-F63E174FCAEC}

Audition 2.0

• HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Adobe Audition 2.0
    • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{01CEC7E5-70FD-4D06-8FAD-BF21DF0CC6DC}
    • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{998AD896-5B25-466D-8D56-CC0CC9228A68}

Encore DVD 2.0

• HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Adobe Encore DVD 2.0
    • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{2ECE7ECE-D15B-4999-8B8D-01C998F489D5}
    • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{F6F6C08A-ED6F-4968-8292-A08E9F02584F}

Illustrator CS2

• HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Adobe Illustrator CS2
    • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Adobe SVG Viewer
    • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{B2F5D08C-7E79-4FCD-AAF4-57AD35FF0601}

Photoshop CS2

• HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Adobe Photoshop CS2 - {236BB7C4-4419-42FD-0409-1E257A25E34D}
    • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{236BB7C4-4419-42FD-0409-1E257A25E34D}
    • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{2A780209-2A41-4C75-932A-F6F0390D430A}

Adobe Premiere Pro 2.0

• HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Adobe Premiere Pro 2.0
    • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{57922B53-02D4-4DFC-AC24-A3519DC1F49A}
    • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{FA17A726-B229-4116-B793-A2AB1A4EAE2E}
  2. Määritä tämä avain suojatuksi avaimeksi.

3. Poista sitten ohjelma ja asenna se uudelleen.

Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, poista VCOM-ohjelmisto käytöstä ja ota yhteyttä VCOMiin (www.v-com.com).

Ratkaisu 3: Poista ohjelma ja asenna se uudelleen niin, että täytät kaikki asiakkaan tietokentät

1. Poista ohjelma käyttämällä Windowsin Lisää tai poista sovellus -apuohjelmaa.

2. Asenna ohjelma uudelleen. Täytä huolellisesti asiakastietonäkymän kaikki kentät. Tärkeimpiä ovat käyttäjänimi, organisaatio ja sarjanumero.

Ratkaisu 4: Poista käytöstä apuohjelmat, jotka puhdistavat Windowsin rekisteriä

Poista käytöstä kaikki apuohjelmat, jotka puhdistavat Windowsin rekisteriä, sekä sellaiset sovellukset, jotka sisältävät vastaavia apuohjelmia. Poista ohjelma ja asenna se uudelleen.

Jos apuohjelmien poistaminen käytöstä ei ratkaise ongelmaa, poista apuohjelmat järjestelmästä.

Lisätietoja

Adobe-sovellukset eivät käynnisty, jos COM Fix-It Utilities 5 tai VCOM SystemSuite 5 poistaa niiden sarjoitusavaimet puhdistaessaan Windowsin rekisteriä.

Avaimensuojaustoiminto estää Registry Fixer -ohjelmaa poistamasta avainta rekisterin puhdistuksen aikana.

Kun sovellus asennetaan uudelleen, Windowsin rekisterin poistetut sarjoitustiedot korvataan.