Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit asentaa Adobe Premiere Pron, After Effectsin ja Encoren Libraryn, otsikkomallit ja projektimallit (toiminnallinen sisältö).

Adobe Premiere Pron ja Encoren toiminnallista sisältöä puuttuu

• Adobe Premiere Pro -ohjelman CC- tai CS6-version otsikkomallit puuttuvat.
  • Adobe After Effects -ohjelman CC- tai CS6-version projektimallit puuttuvat.
  • Adobe Encore CS6:n Library-paneelissa ei näy sisältöä. Lisäksi kiintolevyllä ei ole Adobe Encore -sovelluskansiossa Library-alikansiota.

Ratkaisu Adobe Premiere Prolle ja Encorelle: asenna CS6:n toiminnallinen sisältö

Adobe Premiere Pro CS6: katso Adobe Premiere Pro CS6:n otsikkomallien asennusohjeet.

Adobe Premiere Pro CC: Asenna Premiere Pro CS6, jos sitä ei ole vielä asennettu. Asenna sitten Adobe Premiere Pro CS6:n otsikkomallit asennusohjeiden mukaisesti. Kun olet asentanut mallit CS6:een, kopioi esimääritykset Adobe Premiere Pro CC:hen.

Huomautus:

Erityisesti Adobe Premiere Pro CC:lle tarkoitettua toiminnallista sisältöä ei ole, mutta voit käyttää Premiere Pro CC:n CS6-malleja. Kopioi mallit Adobe Premiere Pro CS6:sta Adobe Premiere Pro CC:hen.

Asennusohjeet

Lataa ja asenna Adobe Premiere Pron ja Adobe Encore CS6:n toiminnallinen sisältö.:

macOS (1,1 Gt)
Windows (734 Mt)

macOS

1. Ota käyttöön asennusohjelmat sisältävä levykuva kaksoisosoittamalla .dmg-tiedostoa.

2. Valitse asennettavaksi Encoren tai Adobe Premiere Pron toiminnallinen sisältö tai molemmat näistä paketeista tarpeen mukaan. Avaa kunkin paketin kansio ja etsi asennusohjelma.

3. Aloita asennusprosessi suorittamalla Install.app.

Kun ensimmäisen paketin toiminnallinen sisältö on asennettu, asennusohjelma poistaa levykuvan käytöstä. Ota levykuva uudelleen käyttöön ja suorita toinen asennusohjelma.

4. Jos käytät Adobe Premiere Pro CC:tä, kopioi kansiot Adobe Premiere Pro CS6 > Presets -kansiosta ja liitä ne kansioon Adobe Premiere Pro CC (versio) > Presets.

1. Valitse Finder > Premiere Pro CS6 Application Presets-kansio.

2. Valitse ja kopioi seuraavat kansiot:

Ohjelmat/Premiere Pro CS6/Presets/Styles

Ohjelmat/Premiere Pro CS6/Presets/Templates

Ohjelmat/Premiere Pro CS6/Presets/Textures

3. Liitä nämä kolme kansiota Adobe Premiere Pron Presets-kansioon.

Ohjelmat/Adobe Premiere Pro CC/Presets

Windows

Huomautus:

Jos olet asentanut aiemmin toiminnallisen sisällön paketteja, kansiot Templates ja Textures voivat olla alikansioina Program Files > Adobe > Adobe Premiere Pro CS6 > Presets -kansiossa. Poista nämä kansiot ennen asentamista.

1. Pura lataamasi zip-tiedoston sisältö sopivaan paikkaan (esimerkiksi työpöydälle).

2. Luo Encoren ja Adobe Premieren toiminnallisen sisällön asennusohjelmien asennuskansiot suorittamalla .exe-tiedosto.

3. Siirry sen sisällön kansioon, jonka haluat asentaa, ja suorita asennusohjelma.

4. Jos käytät Adobe Premiere Pro CC:tä, kopioi kansion Adobe Premiere Pro CS6 > Presets alikansiot ja liitä ne kansioon Adobe Premiere Pro CC > Presets.

1. Valitse C:\Program Files\Adobe\Adobe Premiere Pro CS6\Presets.

2. Valitse ja kopioi seuraavat kansiot:

C:\Program Files\Adobe\Adobe Premiere Pro CS6\Presets\Styles

C:\Program Files\Adobe\Adobe Premiere Pro CS6\Presets\Templates

C:\Program Files\Adobe\Adobe Premiere Pro CS6\Presets\Textures

1. Avaa kansio Adobe Premiere Pro CC ja valitse Näytä paketin sisältö.
      2. Kopioi kaikki edellä mainitut kolme kansiota kansioon Adobe Premiere Pro CC > Presets.
      3. Varmista, että tiedostopolku on oikea ja viittaa uusimpaan versioon.

C:\Program Files\Adobe\Adobe Premiere Pro CC\Presets\

Näytä kansion paketin sisältö

Ratkaisu After Effectsille: lataa ja asenna Adobe After Effects Exchangen
sisältö

After Effects -malliprojektit voi ladata Adoben Add-onit -sivulta.

Ratkaisu : Vain ohjelman sähköisenä ohjelmistotoimituksena saaneet asiakkaat

Lataa ja asenna Encoren, After Effectsin ja Adobe Premiere Pron toiminnallinen sisältö.

Huomautus: Jos olet jo ladannut Encoren, After Effectsin ja Adobe Premiere Pron toiminnallisen sisällön, ohita vaiheet 1–6.

1. Siirry verkkoselaimella Adobe ID -tiliisi.

2. Kirjaudu sisään Adobe-tunnuksella ja salasanalla.
  3. Napsauta Näytä tilaushistoria.
  4. Napsauta tilausnumeron sisältävältä riviltä Lataa.
  5. Katso lataussivulla riviä, jolla on toiminnallisen sisällön kuvaus. Etsi esimerkiksi CS5-versiossa tekstiä ”Adobe Premiere Pro CS5: Lataus sisältää LueMinut-lisätiedostoja ja sisältöä (valikoita, painikkeita ja taustoja) Adobe Encore CS5 -versioon”.
  6. Lataa sisältö käyttämällä Akamai Download Manageria tai jotakin muuta latausmenetelmää.
  7. Sulje Encore ja Adobe Premiere Pro.
  8. Jos käytät macOSia, kaksoisosoita ladattua .dmg-tiedostoa.

Valitse Adobe Premiere Pro CS5 Content -levykuva > Encore Functional Content -kansio ja kaksoisosoita sitten Setup-tiedostoa.

9. Toimi Windowsissa seuraavasti:

• Valitse kansio, johon latasit tiedostot lataussivulta. Esimerkiksi: Työpöytä > Premiere.
    • Kaksoisnapsauta tiedostoa PremierePro_5_Content_LS7.exe. Asennustiedostot puretaan kansioon nimeltä Adobe CS5. Esimerkiksi: Työpöytä > Adobe CS5.
    • Valitse kansio Adobe CS5 > Premiere Pro Family Content Installers > Adobe Encore CS5 Functional Content
    • Aloita asennus kaksoisnapsauttamalla tiedostoa Set-up.exe.
    • Viimeistele asennus ohjeiden mukaan.

Lisäratkaisu: Resource Central -kirjastosisällön asentaminen

Lisäkirjastosisällön asentaminen

Aloita lataaminen valitsemalla kieli:

Kirjastosisällön purkaminen Library-kansioon

1. Luo .7z-tiedosto purkamalla lataamasi zip-tiedosto (esimerkiksi en-US.7z).

2. Pura .7z-tiedosto haluamaasi sijaintiin tietokoneella. Näkyviin tulee valitun kielen mukainen luotu kansio.

Huomautus:

3. Kopioi kielikansion (esimerkiksi fi-FI) sisältö seuraavaan sisältöön:

• Windows: C:/Program Files/Adobe/Adobe Encore CS6/
    • macOS: Ohjelmat/Adobe Encore CS6/
  4. Jos olet valinnut mukautetun kirjastokansion sijainnin oletussijainnin sijasta, käynnistä Adobe Encore ja selaa esiin mukautetun kirjastokansion sijainti:

• Windows: Muokkaa > Oletusasetukset > Media
    • macOS: Encore > Oletusasetukset > Media