Soveltuva alusta Windows
Tuotteet, joita ongelma koskee Photoshop,  Lightroom, Premiere Pro, After Effects, Audition, Media Encoder
Tuoteversiot, joita ongelma koskee

Photoshop: CS2–CC 2015 vaihtelevissa määrin

Lightroom: 3–6.x/CC 2015.x vaihtelevissa määrin

Premiere Pro: kaikki versiot

After Effects: kaikki versiot

Audition: kaikki versiot

Adobe Media Encoder: kaikki versiot

Tausta

Huhtikuussa 2016 US-CERT (United States Computer Emergency Readiness Team) -organisaatio antoi hälytyksen TA16-105A. Hälytys suosittelee, että Windows-käyttäjät poistavat Apple QuickTime -ohjelmiston tietokoneeltaan.

Vaikka Adobe on pyrkinytkin poistamaan QuickTime-riippuvaisuudet sovelluksistaan, työnkulkujesi mukaan saatat silti havaita joitakin vaikutuksia ohjelmiesi toiminnassa sen jälkeen, kun olet poistanut QuickTime-asennuksen. Adobe pyrkii minimoimaan tämän vaikutuksen tulevissa päivitysversioissaan.

Vaikutus

Tuote Versiot Vaikutus
    Photoshop CS2 -versio CS5:n kautta Kun QuickTime on poistettu, et välttämättä voi enää käyttää videoihin liittyviä toimintoja.
Photoshop CS6 -versio Photoshop CC 2015:n kautta QuickTime-asennuksen poiston jälkeen jotkin koodekit eivät välttämättä ole käytettävissä tuontia ja toistoa varten.
Lightroom 3 QuickTimen poistamisen jälkeen videoista ei välttämättä luoda pieniä esikatselukuvia.
Lightroom 4 -versio 6.x:n/CC 2015.x:n kautta QuickTime-asennuksen poiston jälkeen jotkin koodekit eivät välttämättä ole käytettävissä tuontia ja toistoa varten.
Kaikki versiot   Kun QuickTimen asennus on poistettu, Pro-res-, Animation- ja Motion JPEG -koodekit eivät ole käytettävissä tuontia ja toistoa varten.
Kaikki versiot Kun QuickTimen asennus on poistettu, Pro-res-, Animation- ja Motion JPEG -koodekit eivät ole käytettävissä tuontia ja toistoa varten.
Kaikki versiot Kun QuickTimen asennus on poistettu, Pro-res-, Animation- ja Motion JPEG -koodekit eivät ole käytettävissä tuontia ja toistoa varten.
Kaikki versiot Kun QuickTimen asennus on poistettu, Pro-res-, Animation- ja Motion JPEG -koodekit eivät ole käytettävissä tuontia ja toistoa varten.

Huomautus:

Ongelmia voi esiintyä etenkin seuraavilla laitteilla kuvattujen videoiden tuonnissa ja toistossa:

• Google Nexus 5x- ja Nexus 6P -puhelimet
  • (Lightroom 4 ja 5) Panasonic Lumix DMC-FX40, Lumix DMC-FZ100, Lumix DMC-GH1, Lumix DMC-GH2 ja Lumix DMC-LX5