Tuotteet, joita asia koskee Adobe Photoshop, Illustrator ja InDesign
Versiot, joihin tämä vaikuttaa Kesäkuu 2017 ja sitä uudemmat versiot

Ongelma

Tiedosto > Avaa (Cmd+O) -komento ei enää avaa Äskeiset tiedostot -työtilaa, kun Näytä äskeiset tiedostot -työtila avattaessa tiedostoa -asetus on käytössä.

Tilapäisratkaisu

Voit käyttää äskeisiä tiedostojasi valitsemalla Tiedosto > Avaa äskeiset tai aloitusnäytön kautta.

Lisätietoja

Sovellusten tulevat päivitykset voivat sisältää toimintoparannuksia, jotka integroivat Äskeiset tiedostot -työnkulun entistä paremmin käyttäjän ydinkokemukseen. Siihen asti kiitämme käyttäjiämme kärsivällisyydestä.