macOS Sierran näppäinoikotie välilyönti + komento käynnistää sekä Sirin että Suurenna-työkalun. Lue ohjeet tämän ongelman ratkaisemiseksi.
Sovellukset, joihin tämä vaikuttaa Käyttöjärjestelmäversiot, joihin tämä vaikuttaa
Adobe Photoshop, Adobe XD, InDesign, Animate ja Photoshop Elements macOS Sierra (versio 10.12)

Ongelma

Näppäinoikotie välilyönti + komento käynnistää macOS Sierrassa (10.12) Sirin ja Suurenna-työkalun samaan aikaan.

Tilapäisratkaisut

Muuta Sirin näppäinoikotietä. Noudata tässä Applen tukidokumentissa olevia ohjeita: