macOS Sierran näppäinoikotie välilyönti + komento käynnistää sekä Sirin että Suurenna-työkalun. Lue ohjeet tämän ongelman ratkaisemiseksi.
Sovellukset, joihin tämä vaikuttaa Käyttöjärjestelmäversiot, joihin tämä vaikuttaa
Photoshop CC, Adobe XD, InDesign CC, Animate CC ja Photoshop Elements macOS Sierra (versio 10.12)

Ongelma

Näppäinoikotie välilyönti + komento käynnistää macOS Sierrassa (10.12) Sirin ja Suurenna-työkalun samaan aikaan.

Tilapäisratkaisut

Muuta Sirin näppäinoikotietä. Noudata tässä Applen tukidokumentissa olevia ohjeita: