Adobe Document Cloud tarjoaa täyden Adobe Acrobatin ja Adobe PDF:n tehon sekä verkkopalveluita allekirjoituksia ja hyväksymisiä varten, asiakirjansuojausta, seurantaa ja julkaisua.

Adobe Document Cloudin avulla voidaan luoda, hallita, käsitellä, ja julkaista yrityksen tärkeitä asiakirjoja. Täydellinen PDF-ratkaisu pöytäkoneelle, mobiililaitteisiin sekä verkkoon Taustajärjestelmiin integroidut, automatisoidut eSign-palvelut ja hyväksynnät. Arkaluonteisten tietojen hallinta, seuranta ja suojaus.

Acrobat DC yksityishenkilöille

Tilaustarjoukset
Adobe Acrobat Pro DCSisältää: Acrobat Pro -työpöytäohjelmiston, mobiili- ja verkkosovellukset sekä kaikki Document Cloud -palvelut.
Adobe Acrobat Standard DCAcrobat Standard -työpöytäohjelmisto, mobiili- ja verkkosovellukset sekä valitut Document Cloud -palvelut.
 Työpöytäohjelmisto
Adobe Acrobat Pro DCMyytävänä pysyvällä tilauskäyttöoikeudella. Pysyvä lisenssi sisältää
Acrobat Pro -työpöytäohjelmiston ja toimii ilmaisten Adobe Document Cloud
-palveluiden kanssa.

Adobe Acrobat Standard DCMyytävänä pysyvällä tilauskäyttöoikeudella. Pysyvä lisenssi sisältää
Acrobat Standard -työpöytäohjelmiston ja toimii ilmaisten Adobe Document Cloud
-palveluiden kanssa.

Mobiilisovellukset
Adobe Acrobat DCPDF-tiedostoja voi tarkastella, allekirjoittaa, kommentoida ja jakaa sekä äskeisiä tiedostoja käyttää ilmaiseksi. PDF-tiedostoja voi luoda, muokata ja organisoida eritasoisten maksullisten tilauspalveluiden avulla.Ilmainen mobiilisovellus. Lisätoimintoja saatavilla tilaajille alla olevan Document Cloud -palveluluettelon mukaan. Acrobat DC -mobiilisovelluksen kautta saatavat Document Cloud -palveluiden ominaisuudet ovat osa työpöytätoiminnoista.
Adobe Fill & Sign DCÄlykäs automaattinen täyttö täyttää, allekirjoittaa ja lähettää kaikki lomakkeet nopeasti.Ilmainen mobiilisovellus. Toimii itsenäisesti tai integroituna Acrobat
DC -mobiilisovellukseen.
Adobe eSign Manager DC (entinen EchoSign for mobile)Lähetä, seuraa ja hallitse allekirjoitettuja asiakirjoja mistä vain ja hanki allekirjoituksia henkilökohtaisesti.Ilmainen mobiilisovellus. Toimii itsenäisesti Send for Signature- ja
eSign-palveluiden kumppanisovelluksena. Ei integroi Acrobat DC -mobiilisovelluksen kanssa.
 Verkkosovellus

Adobe Document Cloud (entinen acrobat.com)Tiedostoja voidaan tallentaa ja jakaa verkossa ilmaiseksi. Luo, yhdistä, vie, järjestää, täytä ja allekirjoita, lähetä ja jäljitä tai lähetä allekirjoitettavaksi useilla maksullisilla tilauspalveluilla. Lataa työpöytäohjelmisto.Ilmainen verkkosovellus. Lisätoimintoja saatavilla tilaajille Document Cloud -palveluiden mukaan.Verkkosovelluksen kautta saatavat
ominaisuudet ovat osa työpöytätoiminnoista.
 Acrobat DC Document Cloud -palvelut yksityishenkilöille
Tiedostojen hallintaTiedostojen tallennus ja hallinta verkossa. (5 Gt ilmaista tallennustilaa, 20 Gt tilausasiakkaille)Ilmaiset palvelut. Edellyttää rekisteröitymistä. Toimii Acrobat DC -pysyvän tai tilauskäyttöoikeuden kanssa.(Palvelut ovat käytettävissä myös Reader-työpöytäversion käyttäjille ja alla mainittujen itsenäisten palveluiden
ostajille)
Mobile LinkÄskeisiä PDF-tiedostoja voidaan käyttää pöytäkoneella, mobiililaitteella ja verkossa (oikeastaan toiminnon nimi, ei
palvelu)
Ilmaiset palvelut. Edellyttää rekisteröitymistä. Toimii Adobe DC -sovelluksen pysyvällä käyttöoikeudella ja tilauskäyttöoikeudella (palvelut ovat käytettävissä myös Reader-työpöytäversion käyttäjille ja alla mainittujen itsenäisten palveluiden
ostajille)
Fill & SignÄlykäs automaattinen täyttö täyttää, allekirjoittaa ja lähettää kaikki lomakkeet nopeasti.(Fill & Sign toimii alkuperäisesti pöytäkoneilla ja mobiilisovelluksissa sekä verkkopalveluna selaimessa). Document Cloud -palvelut lisäävät arvoa hallitsemalla automaattisen täytön tietoja työpöytä-, verkko- ja iPad-laitteilla. Autofill-tiedot eivät synkronoidu Androidilla huhtikuun julkaisussa.)Ilmaiset palvelut. Edellyttää rekisteröitymistä. Toimii Adobe DC -sovelluksen pysyvällä käyttöoikeudella ja tilauskäyttöoikeudella (palvelut ovat käytettävissä myös Reader-työpöytäversion käyttäjille ja alla mainittujen itsenäisten palveluiden
ostajille)
Export PDFMuuntaa PDF-tiedostoja Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- tai RTF-muotoon  Sisältyvät Acrobat Standard DC- ja Acrobat Pro DC -tilauksiin. (Export PDF, Send & Track ja Send for Signature ovat kaikki hankittavissa myös erikseen)
Send & TrackAsiakirjoja voidaan lähettää, seurata ja niiden toimitus voidaan vahvistaa sähköisesti.Sisältyvät Acrobat Standard DC- ja Acrobat Pro DC -tilauksiin.
Send for SignatureLähetä, allekirjoita, seuraa, hallitse ja arkistoi allekirjoitettuja asiakirjoja.Sisältyvät Acrobat Standard DC- ja Acrobat Pro DC -tilauksiin.
PDF-tiedoston luominenMuuntaa asiakirjoja, kuvia ja valokuvia PDF-muotoon.Sisältyvät Acrobat Standard DC- ja Acrobat Pro DC -tilauksiin.
Yhdistä tiedostojaLuo yksi PDF-tiedosto yhdistämällä useita asiakirjoja.Sisältyvät Acrobat Standard DC- ja Acrobat Pro DC -tilauksiin.
Edit PDFLisää tai muokkaa tekstiä PDF-tiedostossa (mobiilisovellus toimii iPadilla vain huhtikuussa)Sisältyy Acrobat Pro DC -tilaukseen.
Järjestä sivutJärjestä PDF-tiedoston sivut uudelleen. (mobiilisovellus toimii iOS- tai Android-tableteilla ja älypuhelimilla)Sisältyy Acrobat Pro DC -tilaukseen.

Itsenäiset palvelut

Tilausvaihtoehdot
Adobe PDF PackTärkeät PDF-työkalut (Create PDF, Combine Pages, Export PDF, Fill & Sign, Send & Track, Send for Signature, File Manager, Mobile Link)Palvelut toimivat verkkoselaimessa, Reader-työpöytäversiossa tai Acrobat DC -mobiilisovelluksessa muutamin poikkeuksin:
Combine Pages on vain verkkoselaimelle. Fill & Sign toimii erillisellä mobiilisovelluksella
(Adobe Fill & Sign DC). Send for Signature toimii erillisellä mobiilisovelluksella (Adobe eSign Manager DC).
Adobe Export PDF   Muuntaa PDF-tiedostoja Microsoft Word tai Excel-muotoon (vain)Toimii selaimessa, Reader-työpöytäversiossa tai Acrobat DC -mobiilisovelluksessa.
Adobe Send for Signature  Lähetä, allekirjoita, seuraa ja hallitse allekirjoitettuja asiakirjoja  Toimii selaimessa, Reader-työpöytäversiossa tai eSign Manager -mobiilisovelluksessa.
Adobe Send & Track
Asiakirjoja voidaan lähettää, seurata ja niiden toimitus voidaan vahvistaa sähköisesti.Toimii selaimessa tai Reader-työpöytäversiossa. Vain lähetys (ei seurantaa) Acrobat DC -mobiili
sovelluksessa.
 Verkkosovellus
Adobe Document Cloud (entinen acrobat.com)Tiedostoja voidaan tallentaa ja jakaa verkossa ilmaiseksi. Luo, yhdistä, vie, järjestä,
täytä ja allekirjoita, lähetä ja jäljitä tai lähetä allekirjoitettavaksi useilla maksullisilla
tilauspalveluilla.
Ilmainen verkkosovellus. Lisätoimintoja saatavilla, jäsenyyden
mukaan.
 Työpöytäohjelmisto
Adobe Acrobat Reader DCTarkastele, allekirjoita, lisää muistiinpanoja ja jaa PDF-tiedostoja ja käytä viimeisimpiä tiedostoja ilmaiseksi. Luo tai vie PDF-tiedostoja, hanki muilta allekirjoituksia ja lähetä ja seuraa asiakirjoja maksullisilla tilauspalveluilla.  Ilmainen työpöytäohjelmisto. Toimii ilmaisten ja maksullisten Adobe Document Cloud -palveluiden kanssa tilausohjelman mukaan.
  Mobiilisovellukset
Adobe Acrobat DC  Tarkastele, allekirjoita, lisää muistiinpanoja ja jaa PDF-tiedostoja ja käytä viimeksi käytettyjä tiedostoja ilmaiseksi.Ilmainen mobiilisovellus. Lisätoimintoja saatavilla, tilausohjelman
mukaan.
Adobe Fill & Sign DCÄlykäs automaattinen täyttö täyttää, allekirjoittaa ja lähettää kaikki lomakkeet nopeasti.e mobiilisovellus. Toimii itsenäisesti tai integroituna Acrobat DC -mobiili
sovellukseen.
Adobe eSign Manager DCLähetä, jäljitä ja hallitse allekirjoitettuja asiakirjoja mistä vain ja hanki allekirjoituksia
henkilökohtaisesti.
Ilmainen mobiilisovellus. Toimii itsenäisesti. Toimii yhdessä Send for
Signature -palvelun kanssa.

Tuotteet yrityksille

Adobe Document Cloud yrityksille - Premium

Myydään ETLA (Enterprise Term License Agreement) -sopimuksella. Saatavilla ovat nämä konfiguroinnit.

Adobe Document Cloud yrityksille:

• Premium (P1) - sisältää Acrobat Pron, kaikki PDF-palvelut, eSign-palvelut (P1) sekä kaikki hallintotyökalut mukaan lukien amed-käyttäjähallinnan Adobe Enterprise Dashboardin kautta.
  • Premium (P2) - sisältää Acrobat Pron, kaikki PDF-palvelut, eSign-palvelut (P2) sekä kaikki hallintotyökalut mukaan lukien nimetyn käyttäjän hallinnan Adobe Enterprise Dashboardin kautta.
  • Premium eSign -palvelut (P1) – sisältää eSign-palvelut, jotka ovat verrattavissa aiempaan EchoSign Enterprise -tilaukseen, mukaan lukien nimettyjen käyttäjien hallinnan eSign-palvelujen järjestelmänvalvojan konsolin kautta.*
  • Premium eSign -palvelut (P2) -sisältävät eSign-pelvelut, jotka ovat verrattavissa edelliseen EchoSign Global -ohjelmaan, mukaan lukien nimetyn käyttäjän seurannan eSign-palveluiden hallintokonsolin kautta.*

* Document Cloud -asiantuntijamyyntitiimi voi myydä Premium eSign -palveluita (P1) ja (P2) myös ilman ETLA-sopimusta, eSign-palveluina vain suora kanava.

Adobe Document Cloud yrityksille - Pro

Myydään ETLA:n kautta. Saatavilla on kaksi konfigurointia.

Adobe Document Cloud yrityksille:

• Pro – sisältää Acrobat Pro -työpöytäohjelmiston sekä jaksotetun käyttäjähallinnan Adobe Licensing -sivuston kautta.
  • Pro palveluilla - Lisää kaikki Acrobat DC Pro -tilauksen kanssa myydyt palvelut sekä hallintotyökalut, mukaan lukien nimetyn käyttäjän seurannan Adobe Enterprise Dashboardin kautta.
Adobe Document Cloud yrityksille- Standard

Myydään ETLA:n kautta. Saatavilla on kaksi konfigurointia.

Adobe Document Cloud yrityksille:

• Standard – sisältää Acrobat Standard -työpöytäohjelmiston sekä jaksotetun käyttäjähallinnan Adobe Licensing -sivuston kautta.
  • Standard palveluilla - Lisää kaikki Acrobat DC Standard -tilauksen kanssa myydyt palvelut sekä hallintotyökalut, mukaan lukien nimetyn käyttäjän seurannan Adobe Enterprise Dashboardin kautta.
  Acrobat DC -sovellukset
 Yllä olevat ohjelmat toimivat samoilla työpöytä-, mobiili- ja verkkosovelluksilla, jotka ovat saatavilla Acrobat DC -asiakkaille. Asiakkaat, jotka ostavat Premiun-jäsenyyden tai käyttävät Send for Signature -palvelua, saavat lisäksi käyttöönsä seuraavan verkkosovelluksen.
  Verkkosovellus
Adobe Document Cloud eSign -palvelut

E-sign -palveluita yrityksille. Lähetä, jäljitä, hallitse ja
tallenna allekirjoitettuja asiakirjoja.

• Verkkosovellus on edelleen pääasiallinen käyttöliittymä
    Adobe Document Cloud Premium eSign -palvelutilauksen (P1 tai P2) ostajille. Se
    tarjoaa luotettavaa toiminnallisuutta sekä loppukäyttäjille että järjestelmänvalvojille.
  • Verkkosovellus tarjoaa ilmaisen, selainpohjaisen allekirjoituspalvelun kaikille vastaanottajille (allekirjoittajien ei tarvitse rekisteröityä eikä ostaa jäsenyyttä).
  • Sähköiset allekirjoituspalvelut voidaan lisäksi integroida muihin sovelluksiin ja yritysjärjestelmiin, kun asiakas ostaa Adobe Document Cloud Premium
    eSign -palvelutilauksen (P2) (esimerkiksi käyttövalmis integrointi Salesforce-, Apttus-, Ariba- ja Microsoft SharePoint -sovellusten kanssa sekä kattava ohjelmointirajapinta ja työkalut sähköisten allekirjoituspalveluiden integroimiseksi yrityksen järjestelmiin ja verkkosovelluksiin).

Myynti- Tuotteet- Sisältö

Lataa