Jos haluat esittää Adobelle kysymyksiä ostamastasi sovelluksesta, ota meihin yhteyttä Google Walletin kautta. Kirjaudu Google Walletiin ja siirry tapahtumahistoriaan. Katso tapahtuman tilaustiedot ja napsauta Adoben yhteydenottolinkkiä.

Prosessi on kuvattu seuraavassa vaiheittain:

1. Siirry osoitteeseen http://wallet.google.com/

Kirjaudu sisään Google Walletiin
  2. Kirjaudu sisään samoilla tunnuksilla, joita käytit ostaessasi Adobe-sovelluksen Android Marketplacesta. Kun olet kirjautunut, sinut ohjataan Google Walletiin.

Google Wallet -tapahtumat
  3. Avaa Transactions (Tapahtumat) -sivu näytön vasemman laidan linkillä.

4. Etsi kyseinen Adobe-tapahtuma ja valitse View Order (Näytä tilauksen tiedot).

5. Napsauta tilaustietojen ylälaidasta Adoben yhteydenottolinkkiä.

6. Kirjoita kysymyksesi lomakkeeseen ja valitse Send Email (Lähetä sähköpostia).Jos sinulla on kysyttävää ennen sovelluksen ostamista, esitä kysymyksesi Adobe Creative Cloud -foorumilla.