Sisältyykö Adobe Designer Acrobat XI Pro- ja Acrobat DC Pro -sovellukseen?

Adobe Designer -ohjelmisto myydään nykyään erikseen. Se ei ole enää osa Acrobat Pro -sovellusta Acrobat Pro XI (11) -julkaisusta lähtien. Katso lisätietoja Adobe Designer -tuotesivulta.

Asiakkaat, jotka päivittävät Acrobat Pro XI (11)- tai Acrobat Pro DC -tuotteeseen minkä tahansa lisenssimallin tai -ohjelman kautta, ovat oikeutettuja päivittämään ilmaiseksi viimeisimpään Adobe Designer -versioon.

Kuka on oikeutettu ilmaiseen Adobe Designer -päivitykseen?

Seuraavat asiakkaat ovat oikeutettuja ilmaiseen päivitykseen:

Acrobat Pro X (10) -asiakkaat, jotka ovat päivittäneet johonkin seuraavista uudemmista Acrobat Pro XI (11)- ja/tai Acrobat Pro DC -versioista minkä tahansa lisenssimallin tai -ohjelman kautta:

• Jälleenmyynti/tilaus: Document Cloud, Creative Cloud -henkilöasiakas, Ryhmien Creative Cloud
  • Adobe Buying Program (aiemmin AVL – Adobe Volume Licensing Programs): CLP, TLP, VIP, ETLA

Adobe Designer -kertapäivitys on saatavilla englanniksi, ranskaksi, saksaksi ja japaniksi. Päivitykseen oikeutetut asiakkaat voivat valita kieliversionsa.

Kuinka lunastan Adobe Designer -päivitykseni?

Kun olet päivittänyt Acrobat Pro XI (11)- tai Acrobat Pro DC -versioon, ota yhteyttä tukitiimiimme, jotta päivityspyyntösi tarkistetaan ja varmistetaan se, että sinulla on oikeus maksuttomaan Designer-päivitykseen. Tarkista, että annat päivityksesi sarjanumeron.

• Tilanne #1: Jos sinulla on pysyvä lisenssi tai olet Creative Cloud -henkilöasiakas tai Creative Cloud Työryhmille -asiakas (tilaus hankittu osoitteesta Adobe.com), ota yhteyttä asiakastukitiimi
  • Tilanne #3: Jos olet ETLA (Enterprise Term License Agreement) -asiakas, noudata seuraavia ohjeita:
    • Jos olet hallintapaneelin ylläpitäjä, avaa ja lähetä tukipyyntö.
    • Jos et ole hallintapaneelin ylläpitäjä, ota yhteyttä asiakastukitiimi