Environment

Activity Map 

Question

What is pageIDType in the context data sent for Activity Map tracking?

For example, as in the below sample structure of context data for Activity Map tracking:

c.
a.
activitymap.
page=
link=
region=
pageIDType=
.activitymap
.a
.c

Answer

The variable pageIDType signifies where the value of a.activityMap.page context data was set from.

  • If s.pageName is set in a server call, then

s.activityMap.page = s.pageName

s.activityMap.pageIDType = 1

  • Else if s.pageName is not set in a server call, then

s.activityMap.page = s.pageURL

s.activityMap.pageIDType = 0

Esta obra está autorizada con arreglo a la licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 3.0 Unported de Creative Commons.  Los términos de Creative Commons no cubren las publicaciones en Twitter™ y Facebook.

Avisos legales   |   Política de privacidad en línea