Issues

  1.  CUG response cache controls not respected by dispatcher
  2.  Sling/CQ should detect infinate redirects and throw an exception
  3.  Login Selector Authentication Handler reads config inconsistently

Resolution

Issues are fixed by CQ5.4 HotFix package #35466. Please raise a DayCare ticket to obtain this package.

Applies to

CQ5.4

Descargar

Esta obra está autorizada con arreglo a la licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 3.0 Unported de Creative Commons.  Los términos de Creative Commons no cubren las publicaciones en Twitter™ y Facebook.

Avisos legales   |   Política de privacidad en línea