Dit artikel bevat informatie over een probleem waarbij Adobe Acrobat niet opent of vastloopt bij het openen.

Omgeving

Acrobat DC
Windows-besturingssysteem

Oorzaak

Dit probleem kan veroorzaakt worden door het volgende:

1. Machtiging voor licentiemappen, zoals besproken in artikel: https://helpx.adobe.com/nl/creative-cloud/kb/configuration-error.html
  2. Onjuiste ingangen in het hostbestand.
  3. De firewall voorkomt dat Acrobat de licentie kan valideren.

Oplossing

Er is een tool om dit probleem op te lossen:
Tool voor oplossen van licentieprobleem: https://files.acrobat.com/a/preview/ea718d3b-1c4c-47fa-95f2-1f3df88d46a1

Opdrachtregeloptie Beschrijving
—detectAll Detecteert alle configuratieproblemen op de computer (worden niet opgelost)
—fixAll Pogingen om de aanbevolen configuratie-instellingen op de computer te herstellen
—detectAndFix Detecteert alle configuratieproblemen op de computer en lost deze op
—ForceClean Verwijdert de licentiegegevens van alle Adobe-producten van de computer en herstelt configuratie-instellingen.U moet uw Adobe-producten opnieuw activeren. Gebruik deze optie niet als u geen licentiegegevens (serienummer/Adobe ID) bij de hand hebt.
--help Hiermee wordt de Help-inhoud weergegeven

Aanvullende informatie

Dit is een tool aan clientzijde en moet op de afzonderlijke computer worden uitgevoerd. Voor serverzijde is er de PRKT-tool.