Standaard pdf's zijn is niet printklaar. Ze kunnen afbeeldingen en kleuren van slechte kwaliteit bevatten, die mogelijk niet goed of met zeer lage kwaliteit worden afgedrukt. U kunt Acrobat Pro DC gebruiken om van uw standaard pdf's printklare pdf's met hoge resolutie te maken.

Opmerking:

Het is altijd goed om direct in de toepassing waarin u het bronbestand maakt een printklare pdf met hoge resolutie te maken.

Volg de onderstaande stappen om met Acrobat DC een pdf met hoge resolutie te maken van uw bestaande pdf.

1. Open de pdf in Acrobat DC en ga naar Bestand > Opslaan als ander bestand > Printklare pdf (PDF/X)

2. In het dialoogvenster Opslaan als PDF klikt u op Instellingen

3. In het dialoogvenster Preflight selecteert u Opslaan als PDF/X-4 en klikt u op OK

Opmerking:

U kunt de beschikbare PDF/X-4-conversieprofielen selecteren die in de sectie PDF/X-4 maken aan de hand van het volgende PDF/X-4-conversieprofiel worden weergegeven. U kunt afhankelijk van uw vereisten Correcties aanbrengen.