Zoals vermeld in het levenscyclusbeleid van Adobe Support geeft Adobe vijf jaar productondersteuning vanaf de algemene beschikbaarheidsdatum van Adobe Reader en Adobe Acrobat. Conform dit beleid is ondersteuning voor Adobe Reader 9.x en Adobe Acrobat 9.x op 26 juni 2013 beëindigd.

Opmerking: Adobe ondersteunt alleen de recentste primaire versie van Adobe Reader voor Linux (versie 9.x).

Beëindigde ondersteuning

Beëindigde ondersteuning betekent dat Adobe geen technische ondersteuning meer biedt of runtimes distribueert. Dit beleid is van toepassing voor product- en beveiligingsupdates voor alle afgeleiden van een product of productversie (gelokaliseerde versies, kleine upgrades, besturingssystemen, punt- en dubbelepunt-releases en aansluitingsproducten).

Aanbeveling aan klanten

Het is zeer raadzaam dat gebruikers bijwerken naar de nieuwste versies van Adobe Reader en Adobe Acrobat. Door installaties bij te werken naar de nieuwste versies profiteren klanten van de nieuwste functieverbeteringen en verbeterde beveiligingsmaatregelen.

Aanvullende informatie

Raadpleeg http://www.adobe.com/nl/support/products/enterprise/eol voor meer informatie over het levenscyclusbeleid van Adobe Support.

Raadpleeg http://www.adobe.com/nl/support/products/enterprise/eol/eol_matrix.html voor een volledige lijst van Adobe-producten en perioden voor technische ondersteuning onder het nieuwe beleid.