Fout: ongeldige parameter bij gebruik van de opdracht Pdf maken van scanner in Acrobat

Bij het maken van een PDF met gebruik van de opdracht PDF van scanner in Acrobat, wordt de fout "Slechte parameter" weergegeven en er wordt geen PDF gemaakt.

Oplossing

In het dialoogvenster Configureren voorinstellingen, kiest u de scanner die gekoppeld is aan uw computer in het pop-upmenu Scanner.

1. Kies in het menu BestandvoorMaken > Pdf van scanner > Voorinstellingen configureren.

2. In het dialoogvenster Configureren voorinstellingen klikt u op het pop-upmenu rechts van het veld Scanner en kiest u de scanner die verbonden is met uw computer.

3. Klik op OK en vervolgensopMaken > Pdf van scanner.

NB: Sommige oudere scanners ondersteunen geen voorinstellingen. Wanneer u een niet-ondersteunde scanner kiest in het pop-upmenu, wordt een dialoogvenster weergegeven met de melding "Deze scanner ondersteunt geen voorinstellingen".