Het waarschuwingsvenster 'Bestaande versie gedetecteerd' verschijnt wanneer u Acrobat DC installeert

Dit waarschuwingsvenster wordt weergegeven in de volgende situaties:

1. U hebt al een eerdere versie van Acrobat

2. U hebt Acrobat gedownload en geïnstalleerd via

- https://acrobat.adobe.com/nl/nl/free-trial-download.html

- https://cloud.acrobat.com/nl/acrobat

Als u de oude versie van Acrobat die samen met DC is geïnstalleerd wilt behouden, kunt u de selectie van de optie 'Eerdere versie verwijderen' uitschakelen.

Acrobat DC installeren met de Creative Cloud-desktopapp

In Versie 2.3.0.151, uitgebracht op 24/09/2015, is de download en installatie van Acrobat DC verbeterd ter ondersteuning van reeds geïnstalleerde versies van Acrobat.

In de najaarsversie van Acrobat DC hebben we een functie opgenomen die, indien nodig, op eerdere versies van Acrobat 10 of 11 (onbeperkt) een patch uitvoert.

Acrobat DC bijwerken

Tijdens het bijwerken naar Acrobat DC kunt u ervoor kiezen eerdere versies van Acrobat die op uw systeem zijn geïnstalleerd te behouden.
Niet alle eerdere versies van Acrobat kunnen naast Acrobat DC worden gebruikt. Als u een versie van Acrobat op uw systeem hebt die niet kan worden behouden bij het bijwerken naar Acrobat DC, ontvangt u een van de volgende berichten:

Selecteer 'Overslaan en doorgaan' om andere apps bij te werken of 'OK' als u alleen Acrobat bijwerkt. Verwijder de vorige versie van Acrobat van uw systeem en installeer vervolgens Acrobat Pro DC.

Selecteer 'Overslaan en doorgaan' om andere apps bij te werken of 'OK' als u alleen Acrobat bijwerkt. Verwijder de oudere versie van Acrobat van uw systeem of selecteer Terug en kies 'Oude versies verwijderen' onder Geavanceerde opties om Acrobat DC te installeren.