Het bericht Voortgang inhoudsvoorbereiding verbergen bij het openen van een PDF

Probleem

Bij het openen van een PDF geeft Acrobat of Acrobat Reader het volgende bericht weer:

'Voortgang inhoudsvoorbereiding. Een ogenblik geduld. Het document wordt voorbereid voor lezen.' Status: Pagina van _ wordt verwerkt.

Het dialoogvenster verschijnt wanneer Acrobat of Acrobat Reader het document voorbereidt voor de toegankelijkheid voor schermlezers wanneer u een PDF opent.

Oplossing

1. In het hamburgermenu (Windows) of in het menu Acrobat (macOS) kiest u Voorkeuren.

2. Selecteer in de Categorieën de optie Lezen.

3. Selecteer onder Opties voor schermlezer de optie Alleen de momenteel zichtbare pagina's lezen.

Opties voor schermlezer

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online