Wanneer u een pdf opent met Acrobat of Reader, wordt in Windows XP of Vista het bericht

Voortgang van inhoudsvoorbereiding. Een ogenblik geduld terwijl het document wordt voorbereid om te worden gelezen. Status: pagina ___ van ____ wordt verwerkt.

wordt weergegeven voordat de pdf wordt geopend.

Oplossing

1. Ga naar Bewerken > Voorkeuren > Lezen.

2. Selecteer onder Opties voor schermlezer de optie Alleen de momenteel zichtbare pagina's lezen.

Achtergrondinformatie

Wanneer u documenten instelt voor reflow, wordt dit bericht mogelijk weergegeven. Wanneer u de voorkeur in de sectie Lezen wijzigt, verwerkt Acrobat alleen de huidige pagina.