Acrobat of Adobe Reader loopt vast bij een nieuwe installatie van 9.x-, 10.x- of 11.x-producten op computers die Nvidia-stuurprogramma's gebruiken.

Oplossingen

Oplossing 1

1. Werk de Nvidia-stuurprogramma's op de computer bij.

2. Start het product na de update.

Oplossing 2

1. Zoek en start EULA.exe afzonderlijk van het product. Zo kan het pad van Reader 11.0 als volgt zijn: C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 11.0\Reader.

2. Accepteer de licentieovereenkomst.

3. Start het product.

Aanvullende informatie

Er is een incompatibiliteit tussen het product en oude versies van bepaalde Nvidia-stuurprogramma's. Dit is alleen een probleem voor gebruikers met Nvidia-hardware die een oudere versie van nvdxgiwrap.dll gebruikt.