Adobe Reader en Acrobat kunnen geregeld op belangrijke updates controleren en deze voor u installeren. Deze updates kunnen bestaan uit belangrijke beveiligingspatches en productverbeteringen.

Adobe Acrobat Reader DC Updater-instellingen

U kunt Updater-voorkeuren voor Adobe Acrobat Reader DC niet wijzigen.

Adobe Acrobat DC Updater-instellingen

Updates kunnen op twee manieren worden toegepast:

• Updates automatisch installeren (aanbevolen): Acrobat Reader DC en Acrobat DC controleren geregeld op belangrijke updates en downloaden en installeren deze automatisch. Wanneer de update voltooid is, ontvangt u een kleine melding in het systeemvak dat uw software is bijgewerkt. Het is raadzaam deze methode te gebruiken aangezien de gebruiker niets hoeft te doen. Het is de beste manier om te zorgen dat Acrobat Reader DC en Acrobat DC up-to-date en beveiligd blijven.
  • Handmatig controleren op updates en deze installeren: Acrobat Reader DC en Acrobat DC controleren niet op updates. In plaats daarvan selecteert de gebruiker Controleren op updates. Deze optie is het minst veilig en wordt alleen aanbevolen voor bedrijven die andere methoden gebruiken om updates op hun systemen te implementeren.

Adobe Reader XI en Acrobat XI Updater-instellingen

Updates kunnen op vier manieren worden toegepast:

• Updates automatisch installeren (aanbevolen): Adobe Reader en Acrobat controleren geregeld op belangrijke updates en downloaden en installeren deze automatisch. Wanneer de update voltooid is, ontvangt u een kleine melding in het systeemvak dat uw software is bijgewerkt. Het is raadzaam deze methode te gebruiken aangezien de gebruiker niets hoeft te doen. Dit is de beste manier om te zorgen dat Adobe Reader en Acrobat up-to-date en beveiligd blijven.
  • Updates downloaden, maar ik bepaal wanneer de updates worden geïnstalleerd: Adobe Reader en Acrobat controleren geregeld op belangrijke updates en downloaden deze. Voordat de update kan worden geïnstalleerd, vragen Adobe Reader en Acrobat u om de installatie te starten.
  • Stuur mij een melding, maar ik bepaal zelf wanneer ik updates download en installeer: Adobe Reader en Acrobat stellen de eindgebruiker op de hoogte dat er een update kan worden gedownload en geïnstalleerd.
  • Handmatig controleren op updates en deze installeren: Adobe Reader en Acrobat controleren niet op updates. In plaats daarvan selecteert de gebruiker Controleren op updates. Deze optie is het minst veilig en wordt alleen aanbevolen voor bedrijven die andere methoden gebruiken om updates op hun systemen te implementeren.

Ga naar de Voorkeursinstellingen onder Updater (kies Bewerken > Voorkeuren) als u deze optie later wilt wijzigen, behalve zoals hierboven vermeld voor Adobe Acrobat Reader DC.