SharePoint-integratie met de Acrobat Chrome-extensie

Gebruik de Acrobat Chrome-extensie om een SharePoint-document rechtstreeks in Acrobat te openen. De extensie identificeert de bronlocatie en start het uitcheckproces voor het bestand in Acrobat.

Opmerking:

Adobe voert momenteel tests uit voor deze nieuwe ervaring in de Acrobat Chrome-uitbreiding. Daardoor is de nieuwe ervaring mogelijk nog niet beschikbaar voor alle gebruikers.

Ondersteunde omgeving

Alleen Windows

Ondersteunde servers

Ondersteunde verificatiemechanismen

• SharePoint Server 2016, SharePoint Server 2013
  • Servers op locatie (On-Premise)

• Kerberos
  • NT LAN Manager (NTLM)

Opmerking:

SharePoint Server 2019, Microsoft Office 365 en andere online servers worden niet ondersteund.

Stappen om een SharePoint-PDF vanuit Chrome te openen in Acrobat

1. Open een PDF-bestand dat wordt gehost op uw SharePoint-site in Chrome.

2. Nadat het document in de browser is geopend, selecteert u Openen in Acrobat.

PDF openen in Acrobat

3. In Acrobat wordt een dialoogvenster met de bestandsnaam en de locatie weergegeven. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u het bestand wilt uitchecken en openen, selecteert u Uitchecken en openen.

• Als u het bestand wilt openen zonder het uit te checken, selecteert u Openen

Het PDF-bestand uitchecken en openen in Acrobat

Registersleutels om de SharePoint-integratie in de Chrome-extensie in te schakelen en de SharePoint-URL's toe te staan

Deze functie is standaard uitgeschakeld. Als u deze functie wilt inschakelen, gebruikt u de sleutel voor het vergrendelen van functies en plaatst u de SharePoint-URL's in een lijst met toegestane URL's, zoals hieronder wordt voorgesteld.

bEnableSharePointInChromeExtn

Gegevenstype

booleaans: DWORD waarde > REG_DWORD

Standaard

0

Versienummer

Doorlopend spoor

HKLM-pad

FeatureLockDown

Samenvatting

Hiermee geeft u aan of Sharepoint moet worden geïntegreerd in de Chrome-extensie van Acrobat.

Details

Mogelijke waarden zijn:

• 0: Schakel de Sharepoint-integratie niet in.
  • 1: Schakel de integratie in.

tSharePointUrls

Gegevenstype

Tekenreekswaarde > REG_SZ

Standaard

null

Versienr.

Doorlopend spoor

HKLM-pad

FeatureLockDown

Samenvatting

Een lijst met Sharepoint-URL's die zijn toegestaan.

Details

De Chrome-extensies van Acrobat behandelen deze URL's feitelijk als Sharepoint-servers bij de waarde: bEnableSharePointInChromeExtn = 1. Mogelijke waarden zijn:

• Door de gebruiker opgegeven

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online