Het openen van een Word-bestand resulteert in de fout: 'Compilatiefout in verborgen module'

Als u uw Office 2016 hebt bijgewerkt naar 64 bits en Acrobat DC is geïnstalleerd, ziet u het volgende foutbericht wanneer u een Word-bestand opent:

Compilatiefout

Oplossing: verwijder het specifieke bestand voor de invoegtoepassing

De PDFMaker-invoegtoepassing wordt alleen ondersteund voor de 32-bits versie van Office 2016 op Mac OS. Omdat u een upgrade hebt uitgevoerd naar de 64-bits versie van Office 2016, ziet u het foutbericht.

Teneinde het probleem op te lossen, verwijdert u het specifieke bestand voor de invoegtoepassing (linkCreation.dotm) van de volgende locatie:

• ~/Library/Group Containers/UBF8T346G9.Office/User Content.localized/Startup.localized/Word

Er worden twee PDF-conversiedialoogvensters weergegeven, of de conversie mislukt met een foutbericht

Terwijl u een Word-document converteert naar pdf via het Acrobat-lint (Acrobat > Pdf maken) in Mac Word 2016 (Word 32-bits, versie 15.23.2 of later), treedt een van de volgende problemen op:

• Er worden twee conversiedialoogvensters weergegeven in plaats van één. Het dialoogvenster om onlinebestandsconversie toe te staan voor het openen van en exporteren naar bepaalde bestandstypen met de opties Toestaan en Niet toestaan wordt eerst weergegeven, en vervolgens wordt het dialoogvenster voor Acrobat PDFMaker-conversie weergegeven.
  • Als u in het dialoogvenster om onlinebestandsconversie toe te staan voor het openen van en exporteren naar bepaalde bestandstypen op Niet toestaan klikt, mislukt de PDF-conversie met het foutbericht Koppelingen blijven niet behouden.

Oplossing: probeer andere opties of instellingen

Probeer een van de volgende stappen om het probleem op te lossen:

• Als u in het dialoogvenster om onlinebestandsconversie toe te staan voor het openen van en exporteren naar bepaalde bestandstypen klikt u op Toestaan.
    -OF-
  • In Word gaat u naar Word > Voorkeuren > Beveiliging en privacy, en selecteert u de voorkeur Microsoft Online-service gebruiken om bepaalde bestanden te openen en op te slaan.
    -OF-
  • In het dialoogvenster Opslaan dat wordt weergegeven wanneer u op PDF maken op het Acrobat-lint klikt, kiest u de optie Best voor afdrukken en klikt u op Exporteren.
Het dialoogvenster Opslaan met PDF-conversieopties