Problemen met opnemen en afspeelfouten in Audition CC2017.1 oplossen

Problemen met opnemen en afspeelfouten in Adobe Audition oplossen

Met de versie 2017.1 van Adobe Audition CC biedt Audition nu nuttige berichten en aanbevelingen om bekende problemen met hardwarecommunicatie op te sporen en op te lossen.Hieronder vindt u de foutberichten voor extra stappen en informatie.

Het standaardinvoerapparaat is aangesloten en geselecteerd als de hoofdklok, maar reageert niet. Dit kan gebeuren wanneer een niet-overeenkomend of niet-beschikbaar apparaat als Hoofdklok is geconfigureerd. Selecteer een werkend apparaat als Hoofdklok.

outputkAudioDeviceDiagnostics_MasterNotWorking

Stappen: klik op de knop Audiohardware of open Voorkeuren > Audiohardware en klik om de Hoofdklok te wijzigen.Wanneer een apparaat wordt losgekoppeld, of als er meer dan één apparaat met een incompatibele instellingen actief is, kan dit een communicatiefout veroorzaken waardoor Audition geen audio kan afspelen of opnemen.

Picture1

Het standaarduitvoerapparaat is aangesloten, maar reageert niet. Dit kan gebeuren wanneer een niet-overeenkomend of losgekoppeld apparaat is geconfigureerd als Hoofdklok. Selecteer een werkend apparaat als Hoofdklok.

inputkAudioDeviceDiagnostics_MasterNotWorking

Stappen: klik op de Audiohardware-knop of open Voorkeuren > Audiohardware en klik om de Hoofdklok te wijzigen.Wanneer een apparaat wordt losgekoppeld, of als er meer dan één apparaat met een incompatibele instellingen actief is, kan dit een communicatiefout veroorzaken waardoor Audition geen audio kan afspelen of opnemen.

Picture1

Er is geen standaard uitvoerapparaat geselecteerd, of het vorige apparaat is niet beschikbaar. Selecteer een geldig standaard uitvoerapparaat.

outputkAudioDeviceDiagnostics_NullDevice

Stappen: klik op de Audiohardware-knop of open Voorkeuren > Audiohardware en selecteer een apparaat voor Standaard uitvoer

Er is geen standaard invoerapparaat geselecteerd, of het vorige apparaat is niet beschikbaar. Selecteer een geldig standaard invoerapparaat.

inputkAudioDeviceDiagnostics_NullDevice

Stappen: klik op de Audiohardware-knop of open Voorkeuren > Audiohardware en selecteer een apparaat voor Standaard invoer.

Het standaarduitvoerapparaat reageert niet en is mogelijk losgekoppeld. Controleer uw audioapparaat en bevestig de apparaatinstellingen, of selecteer een ander standaard uitvoerapparaat.

outputkAudioDeviceDiagnostics_NullDeviceUID

Stappen: klik op de Audiohardware-knop of open Voorkeuren > Audiohardware en selecteer een apparaat voor Standaard uitvoer.U kunt op Audio-instellingen systeem klikken om de apparaatinstellingen van het besturingssysteem te bekijken.

Het standaardinvoerapparaat reageert niet en is mogelijk losgekoppeld. Controleer uw audioapparaat en bevestig de apparaatinstellingen, of selecteer een ander standaard invoerapparaat.

inputkAudioDeviceDiagnostics_NullDeviceUID

Stappen: klik op de Audiohardware-knop of open Voorkeuren > Audiohardware en selecteer een apparaat voor Standaard invoer.U kunt op Audio-instellingen systeem klikken om de apparaatinstellingen van het besturingssysteem te bekijken.

Het standaarduitvoerapparaat lijkt te zijn aangesloten, maar reageert niet. Controleer uw audioapparaat en bevestig de apparaatinstellingen, of selecteer een ander standaard uitvoerapparaat.

outputkAudioDeviceDiagnostics_NotWorking

Stappen: klik op de Audiohardware-knop of open Voorkeuren > Audiohardware en controleer het apparaat voor Standaard uitvoer.U moet mogelijk een ander standaard uitvoerapparaat selecteren, klik daarna op toepassen en selecteer uw primaire apparaat nog een keer.U kunt op Audio-instellingen systeem klikken om de apparaatinstellingen van het besturingssysteem te bekijken.

Het standaardinvoerapparaat lijkt te zijn aangesloten, maar reageert niet. Controleer uw audioapparaat en bevestig de apparaatinstellingen, of selecteer een ander standaard invoerapparaat.

inputkAudioDeviceDiagnostics_NotWorking

Stappen: klik op de Audiohardware-knop of open Voorkeuren > Audiohardware en controleer het apparaat voor Standaard invoer.U moet mogelijk een ander standaard invoerapparaat selecteren, klik daarna op toepassen en selecteer uw primaire apparaat nog een keer.U kunt op Audio-instellingen systeem klikken om de apparaatinstellingen van het besturingssysteem te bekijken.

Het standaarduitvoerapparaat rapporteert geen beschikbare kanalen. Controleer uw audioapparaat en bevestig de apparaatinstellingen, of selecteer een ander standaard uitvoerapparaat.

inputkAudioDeviceDiagnostics_NoChannels

Stappen: klik op de Audiohardware-knop of open Voorkeuren > Audiohardware en controleer het apparaat voor Standaard uitvoer. U kunt op Audio-instellingen systeem klikken om de apparaatinstellingen van het besturingssysteem te bekijken.

Het standaardinvoerapparaat rapporteert geen beschikbare kanalen. Controleer uw audioapparaat en bevestig de apparaatinstellingen, of selecteer een ander standaard invoerapparaat.

inputkAudioDeviceDiagnostics_NoChannels

Stappen: klik op de Audiohardware-knop of open Voorkeuren > Audiohardware en controleer het apparaat voor Standaard invoer. U kunt op Audio-instellingen systeem klikken om de apparaatinstellingen van het besturingssysteem te bekijken.

Voor het standaarduitvoerapparaat zijn geen kanalen geselecteerd. Kanaaltoewijzing configureren.

inputkAudioDeviceDiagnostics_NoChannelMapping

Stappen: klik op de knop Audiokanaal toewijzen of open Voorkeuren > Audiokanaal toewijzen en controleer de Standaard uitvoerkanalen.

Voor het standaardinvoerapparaat zijn geen kanalen geselecteerd. Kanaaltoewijzing configureren.

outputkAudioDeviceDiagnostics_NoChannelMapping

Stappen: klik op de knop Audiokanaal toewijzen of open Voorkeuren > Audiokanaal toewijzen en controleer de Standaard invoerkanalen

Er is een probleem met het initialiseren van afspelen en opnemen. Start de toepassing opnieuw of start de computer opnieuw en probeer het nog een keer.

generalkAudioDeviceDiagnostics_NotInitialized

Stappen: start Audition opnieuw of herstart de computer en start Audition opnieuw.

Er is een probleem met het initialiseren van afspelen en opnemen. Start de toepassing opnieuw of start de computer opnieuw en probeer het nog een keer.

generalkAudioDeviceDiagnostics_NotInitialized

Stappen: start Audition opnieuw of herstart de computer en start Audition opnieuw.