Problemen met opnemen en afspeelfouten in Audition CC2017.1 oplossen

Problemen met opnemen en afspeelfouten in Adobe Audition oplossen

Met de versie 2017.1 van Adobe Audition CC biedt Audition nu nuttige berichten en aanbevelingen om bekende problemen met hardwarecommunicatie op te sporen en op te lossen.Hieronder vindt u de foutberichten voor extra stappen en informatie.

outputkAudioDeviceDiagnostics_MasterNotWorking

Stappen: klik op de knop Audiohardware of open Voorkeuren > Audiohardware en klik om de Hoofdklok te wijzigen.Wanneer een apparaat wordt losgekoppeld, of als er meer dan één apparaat met een incompatibele instellingen actief is, kan dit een communicatiefout veroorzaken waardoor Audition geen audio kan afspelen of opnemen.

Picture1

inputkAudioDeviceDiagnostics_MasterNotWorking

Stappen: klik op de Audiohardware-knop of open Voorkeuren > Audiohardware en klik om de Hoofdklok te wijzigen.Wanneer een apparaat wordt losgekoppeld, of als er meer dan één apparaat met een incompatibele instellingen actief is, kan dit een communicatiefout veroorzaken waardoor Audition geen audio kan afspelen of opnemen.

Picture1

outputkAudioDeviceDiagnostics_NullDevice

Stappen: klik op de Audiohardware-knop of open Voorkeuren > Audiohardware en selecteer een apparaat voor Standaard uitvoer

inputkAudioDeviceDiagnostics_NullDevice

Stappen: klik op de Audiohardware-knop of open Voorkeuren > Audiohardware en selecteer een apparaat voor Standaard invoer.

outputkAudioDeviceDiagnostics_NullDeviceUID

Stappen: klik op de Audiohardware-knop of open Voorkeuren > Audiohardware en selecteer een apparaat voor Standaard uitvoer.U kunt op Audio-instellingen systeem klikken om de apparaatinstellingen van het besturingssysteem te bekijken.

inputkAudioDeviceDiagnostics_NullDeviceUID

Stappen: klik op de Audiohardware-knop of open Voorkeuren > Audiohardware en selecteer een apparaat voor Standaard invoer.U kunt op Audio-instellingen systeem klikken om de apparaatinstellingen van het besturingssysteem te bekijken.

outputkAudioDeviceDiagnostics_NotWorking

Stappen: klik op de Audiohardware-knop of open Voorkeuren > Audiohardware en controleer het apparaat voor Standaard uitvoer.U moet mogelijk een ander standaard uitvoerapparaat selecteren, klik daarna op toepassen en selecteer uw primaire apparaat nog een keer.U kunt op Audio-instellingen systeem klikken om de apparaatinstellingen van het besturingssysteem te bekijken.

inputkAudioDeviceDiagnostics_NotWorking

Stappen: klik op de Audiohardware-knop of open Voorkeuren > Audiohardware en controleer het apparaat voor Standaard invoer.U moet mogelijk een ander standaard invoerapparaat selecteren, klik daarna op toepassen en selecteer uw primaire apparaat nog een keer.U kunt op Audio-instellingen systeem klikken om de apparaatinstellingen van het besturingssysteem te bekijken.

inputkAudioDeviceDiagnostics_NoChannels

Stappen: klik op de Audiohardware-knop of open Voorkeuren > Audiohardware en controleer het apparaat voor Standaard uitvoer. U kunt op Audio-instellingen systeem klikken om de apparaatinstellingen van het besturingssysteem te bekijken.

inputkAudioDeviceDiagnostics_NoChannels

Stappen: klik op de Audiohardware-knop of open Voorkeuren > Audiohardware en controleer het apparaat voor Standaard invoer. U kunt op Audio-instellingen systeem klikken om de apparaatinstellingen van het besturingssysteem te bekijken.

inputkAudioDeviceDiagnostics_NoChannelMapping

Stappen: klik op de knop Audiokanaal toewijzen of open Voorkeuren > Audiokanaal toewijzen en controleer de Standaard uitvoerkanalen.

outputkAudioDeviceDiagnostics_NoChannelMapping

Stappen: klik op de knop Audiokanaal toewijzen of open Voorkeuren > Audiokanaal toewijzen en controleer de Standaard invoerkanalen

generalkAudioDeviceDiagnostics_NotInitialized

Stappen: start Audition opnieuw of herstart de computer en start Audition opnieuw.

generalkAudioDeviceDiagnostics_NotInitialized

Stappen: start Audition opnieuw of herstart de computer en start Audition opnieuw.