De meldingsfunctie is van toepassing op alle gebruikers van Adobe Captivate Prime. Iedere gebruiker krijgt echter op basis van zijn rol verschillende soorten meldingen onder verschillende scenario's. Alle waarschuwingen en meldingen voor gebruikers worden weergegeven via het meldingsvenster.

Toegangsmeldingen

Gebruikers kunnen meldingen zien door rechtsboven in het venster op het meldingspictogram te klikken.

Het onderstaande screenshot toont een voorbeeld van het meldingsvenster voor de auteursrol:

Meldingsvenster
Meldingsvenster

Dit pop-upvenster toont de hoogtepunten van alle meldingen met het tijdstip waarop deze verschenen en een schuifbalk.

Het aantal nieuwe meldingen staat in het gemarkeerde getal dat wordt weergegeven boven het meldingenpictogram. Als er bijvoorbeeld vijf nieuwe meldingen zijn sinds uw vorige aanmelding, wordt het getal vijf boven het meldingenpictogram weergegeven. De cijfers verdwijnen zodra u de meldingen hebt gelezen.

Klik op de link Alle meldingen weergeven onderaan het meldingsvenster om alle meldingen op een aparte pagina te bekijken.

Meldingen
Meldingen

Soorten meldingen voor auteurs

Auteurs krijgen in de volgende gevallen meldingen:

1.      Wanneer de module is geüpload

2.      Wanneer een moduleversie wordt gewijzigd