Als Slack-gebruiker kunt u de Adobe Captivate Prime-app via de Slack App Directory in uw Slack-teams installeren, en Captivate Prime-inhoud in Slack ontdekken. U kunt communiceren metPrimebotom te zoeken naar nieuwe cursussen, aanbevelingen te bekijken en op de hoogte te blijven van aanstaande deadlines in Captivate Prime. U kunt u ook inschrijven en rechtstreeks naar uw leermateriaal gaan vanuit Slack.

Opmerking:

Captivate Prime-app voor Slack wordt momenteel alleen in de Amerikaanse versie van Captivate Prime ondersteund, en niet in de Europese.

Adobe Captivate Prime-app installeren

U kunt de CP Prime-app in uw Slack-account installeren als student. Om de app te installeren, opent u de App Directory in uw Slack-account en zoekt u naar Captivate Prime. Download en installeer de app. Als de app niet is goedgekeurd in uw account, neemt u contact op met uw integratiebeheerders. Zij moeten goedkeuring verlenen. Als het reeds is goedgekeurd, kunt u zich aanmelden.

Aanmelding student als integratiebeheerder goedkeuren

Als u een integratiebeheerder bent, volgtu de volgende stappen om de machtigingdie aan de student is verleend om dePrime-toepassingop Slack te gebruiken, goed te keuren.

1. Selecteer Toepassingen in het linkerdeelvenster en klik op het tabblad met uitgelichte apps.

Uitgelichte apps
    Uitgelichte apps
  2. Klik op de Slack-tegel. Hiermee opent u de Slack-integratiepagina. Klik op Goedkeuren inde rechterbovenhoek om de toepassing goed te keuren.

Primebot-aanmelding goedkeuring
    Primebot-aanmelding goedkeuring
  3. Ga terug naar de pagina Toepassingen. Zodra het is goedgekeurd, komt Slack in het tabblad voor externe apps te staan.

4. Studenten kunnen zich nu via Slack aanmelden bij hun Prime-account.

Primebot-functionaliteiten

U kunt nu communiceren met dePrimebot. Dit zijn de functionaliteiten van de bot:

1. Opdrachten

*/prime* kan worden gebruikt voor weinig voorkomende, gerichte vragen over uw Adobe Captivate Prime-account.

De beschikbare subopdrachten zijn:

/prime find <query> - cursussen, certificeringen, etc. zoeken

/prime recommend - aanbevelingen weergeven

/prime deadlines - verstreken en aanstaande deadlines weergeven

/prime enrollments - inschrijvingen weergeven

/prime skills - vaardigheden weergeven

/prime notifications - meldingen weergeven

/prime catalogs - catalogi weergeven

/prime invite - [alleen beheerders] Slack-gebruikers in het huidige team uitnodigen om het uit te proberenprimebot

/prime profile - profiel weergeven

/prime logout - meld u af bij uw Prime-account voor dit Slack-team

/prime help - helpbericht weergeven

2. Aanbevelen

U kunt een zin als 'mijn aanbevelingen weergeven' proberen om een gepersonaliseerde lijst met aanbevolen cursussen, certificeringen en leerprogramma's te krijgen van uw Adobe Captivate Prime-account.

3. Zoeken

U kunt zinnen als 'zoek automatisch leren' of 'zoek kunstmatige intelligentie' proberen. U kunt het type leerobject opgeven met zinnen als 'zoek certificaties voor automatisch leren', 'zoek cursussen over kunstmatige intelligentie' of 'zoek taakhulpen voor adobe photoshop'. U kunt ook in een catalogus zoeken met zinnen als 'zoek machine learning in Lynda-catalogus'.

4. Deadline

Gebruik een zinals 'toon mijn deadlines' voor een lijst met verstreken en aanstaande deadlines van uw Adobe Captivate Prime-account. U kunt verstreken of aanstaande deadlines filteren met zinnen als 'toon mijn verstreken deadlines' of 'toon mijn aanstaande deadlines'.