Als student kunt u virtuele klassikale cursussen volgen met Adobe Connect als uw bedrijf Adobe Connect integreert met uw Captivate Prime-account. Neem contact op met de beheerder van uw bedrijf als u Adobe Connect niet kunt gebruiken.

Virtuele klassikale cursussen volgen via Adobe Connect

Meld u als student aan bij Captivate Prime en klik op de virtuele klassikale cursuskaart van de Mijn Leermateriaal-widget. Als alternatief kunt u Catalogus kiezen in het linkerdeelvenster, filtert u de cursussen en klikt u op de gewenste virtuele klassikale cursus.

Als u zich hebt ingeschreven voor een virtuele klassikale sessie van Adobe Connect, ontvangt u vóór de sessie een melding met de URL van uw account.

1. Klik op de URL en klik op de virtuele klassikale kaart.
  2. U kunt beginnen met de cursus door te klikken op Start rechtsboven op de pagina en vervolgens op de sessie-URL in de speler, OF

op de sessie-URL op de pagina te klikken.

Na het afronden van de cursus ontvangt u een melding voor het afronden van de cursus.

Als de beheerder L1-feedback voor u heeft ingeschakeld, stuurt Captivate Prime een herinnering om L1-feedback te geven.

Opgenomen virtuele klassikale sessies bekijken

Klik op de virtuele klassikale cursus als u opgenomen virtuele klassikale sessies wilt beluisteren. U kunt alle opgenomen sessie-URL's bekijken. Dit is alleen van toepassing als de host van de sessie de sessies opneemt.

Opmerking:

Over het algemeen staan de opgenomen sessie-URL's twee uur na afronding van de sessie in de Captivate Prime-toepassing.