Leer hoe u badges kunt weergeven en downloaden met behulp van de Captivate Prime Learner-app.

Badges

Werknemers kunnen badges verdienen wanneer ze een cursus voltooien en deze laten zien hoe de werknemer presteert. Adobe Captivate Prime introduceert een van de nieuwste e-learning concepten genaamd Badges. Professionals wereldwijd gebruiken deze badges om te laten zien dat ze een bepaalde vaardigheid beheersen of een leerprestatie hebben behaald.

Badges helpen studenten om zichzelf beter te definiëren en hun granulaire set vaardigheden te presenteren. Daarnaast geven ze de studenten geloofwaardigheid en zichtbaarheid.

Badges weergeven en downloaden

Als student kunt u badges van de widget Mijn prestaties bekijken op de startpagina voor studenten. Een lijst met badges verschijnt bovenaan de pagina naast uw profiel. U kunt slechts zeven badges tegelijk bekijken op de startpagina. U kunt echter een volledige lijst van badges bekijken in het dialoogvenster, wanneer u op een badge klikt.

Recentelijk behaalde badges worden links in de lijst weergegeven, gevolgd door nog te behalen badges. Nog te behalen badges hebben een ondoorzichtigheid van 40%, zodat u deze makkelijk kunt onderscheiden van behaalde badges.

Klik op een badge voor een lijst van alle badges die u hebt behaald. U kunt ook alle beschikbare badges met de betreffende cursussen weergeven. Klik in de nog te behalen badges op de cursusnaam om de cursus die bij de badge hoort weer te geven. Hieronder ziet u een voorbeeld ter referentie.

Klik op Badges vanuit de widget Mijn prestaties
Klik op Badges vanuit de widget Mijn prestaties

Klik op de link Alle badges downloaden om alle badges die u hebt behaald in ZIP-indeling te downloaden. U kunt ook een individuele badge downloaden door op het kubuspictogram naast een badgenaam te klikken.

Badge als PDF downloaden

U kunt ook een set badges of een individuele badge in PDF-indeling downloaden.

• Klik op Alle badgerecords downloaden om de badges die u hebt behaald als PDF-bestanden te downloaden.
  • Selecteer de badge en klik op het PDF-pictogram naast de badgenaam om een individuele badge te downloaden.
Badges downloaden als pdf in Captivate Prime
Badge als PDF downloaden

Open badges

Open badges is een nieuwe online standaard om te erkennen en verifiëren dat studenten kennis hebben opgedaan. U kunt deze badges gebruiken om uw prestaties online te laten zien.

Captivate Prime ondersteunt het concept van open badges voor zijn studenten. U kunt de gedownloade badges als open badges gebruiken. Elke badge die u downloadt, heeft de metagegevens die de nieuwe open badge-standaard ondersteunen.