Overzicht

Salesforce™ is de populairste CRM-oplossing voor verkoop- en marketingteams. Met behulp van de Adobe Captivate Prime-app in Salesforce hebben studenten vanuit hun Salesforce-interface toegang tot al hun leerinhoud. Studenten hebben vanuit Salesforce toegang tot de leerinhoud die aan hen is toegewezen, zoals cursussen, leerprogramma's, taakhulpen, en dergelijke. Gebruikers kunnen ook meldingen ontvangen over hun inschrijvingen en aankondigingen van de beheerder.

Opmerking:

Deze app zal alleen beschikbaar zijn in Salesforce als de beheerder van uw Prime-account de vereiste instellingen voltooid heeft. Zie voor meer details de Captivate Prime-app voor Salesforce en vraag uw beheerder om de Prime-app voor Salesforce te installeren.

Vind de app in Salesforce

Als student kunt u op de vervolgkeuzelijst Apps in de rechterhoek van de pagina klikken en Adobe Captivate Prime selecteren.

Neem contact op met uw Salesforce-beheerder als u de app niet kunt vinden in de vervolgkeuzelijst.

Zodra u de app selecteert, kunt u overschakelen naar de Adobe Captivate Prime-app zoals hieronder weergegeven.

connect-to-prime

Aanmelden en gebruiksaanwijzing

Klik op Verbinding maken met Prime in Adobe Captivate Prime zoals in de bovenstaande afbeeldingen meld u aan met uw Captivate Prime-accountgegevens.

U kunt verbinding maken met de Captivate Prime-app en deze vanuit Salesforce gebruiken.

U kunt zich ook via Salesforce bij uw Captivate Prime-account aanmelden met het Adobe Captivate Prime-meldingsonderdeel op de startpagina, in het linkerdeelvenster. Studenten kunnen dit onderdeel alleen zien wanneer de beheerder het meldingsonderdeel van Adobe Captivate Prime in Salesforce configureert.

U vindt hieronder ter referentie een representatieve afbeelding van de Adobe Captivate Prime-app.

learners-view

De verbinding met de app verbreken

U kunt onderaan de pagina Studenten op de link Verbinding verbreken klikken, zoals op de bovenstaande afbeelding is aangegeven, om de verbinding met de Adobe Captivate Prime-app te verbreken. Zodra u de verbinding verbreekt, wordt u doorgestuurd naar de welkomstpagina van de Adobe Captivate Prime-app.

U kunt zo vaak u wilt verbinding met de app maken of verbreken.