In de Captivate Prime-app op iPad- of Android-tablets ziet u de volgende Startpagina, nadat u zich als student hebt aangemeld:

Screenshot-2015-08-07-12-24-40-e1439211134842

Tik op de vervolgkeuzelijst Menu en kies de toepasselijk optie om naar de leer- en catalogusfuncties te navigeren.

menu-ipad

Offline toegang tot de app

U hebt offline toegang tot de Captivate Prime-app op iPad- en Android-tablets. Download en volg cursussen in offline modus en synchroniseer de inhoud met de online app wanneer u verbinding maakt met het netwerk.
  1. Tik bovenaan op de vervolgkeuzelijst Menu en vervolgens op de optie Leermateriaal. Een lijst van alle beschikbare cursussen wordt weergegeven in tegels.
  2. Tik op het downloadpictogram onderaan elke leerobjecttegel om de leerinhoud te downloaden.
download-ipad
  1. Wanneer u online bent, verschijnt er op een balk boven in de app een melding om te controleren of u uw inhoud online wilt synchroniseren. Tik op de roodgekleurde balk als uw antwoord ja is. Een groengekleurde balk geeft aan dat uw inhoud met de online app is gesynchroniseerd.

Apparaatopslag volgen

U kunt uw apparaatopslag periodiek controleren.

Tik op het profielpictogram in de rechterbovenhoek van de app en tik op de optie Apparaatopslag.

app-device-storage

Er verschijnt een dialoogvenster met informatie over app-opslag, zoals hieronder weergegeven.

app-storage

Met behulp van deze informatie kunt u de totale ruimte van het apparaat, de app en de gedownloade cursussen controleren. Deze informatie stelt u in staat om cursussen dienovereenkomstig te downloaden. Tik op het kruisje (x) naast elke cursusnaam om de gedownloade cursussen van het apparaat te verwijderen.