Creative Cloud-apps bijwerken

Werk je apps bij om direct toegang te krijgen tot nieuwe functies, verbeteringen en foutoplossingen. Adobe Application Updater helpt je met de installatie van de updates voor Creative Cloud-apps. Dit wordt hier uitgelegd.

1. Open Adobe Application Updater door Help > Updates te selecteren in je Creative Cloud-app.

2. Zoek de app die je wilt bijwerken en klik op Bijwerken.

Bijwerken

Klik op Alles bijwerken om alle apps in één keer bij te werken.

De apps worden automatisch gedownload en bijgewerkt.

Problemen oplossen

Tijdens de installatie van een update kan een van de volgende foutberichten worden weergegeven:

Bijwerken mislukt

Bijwerken mislukt

Wanneer je klikt op Meer informatie, wordt het foutbericht weergegeven met andere belangrijke informatie, zoals het pad van de desbetreffende bestandsnaam of de registerwaarde.

Voor een oplossing van het probleem raadpleeg je Problemen met downloaden en installeren oplossen.

Conflicterende processen

Conflicterende processen

Je moet de conflicterende app of het conflicterende proces sluiten voordat je kunt doorgaan met de update.