Inhoud
Informatie over het annuleren van verschillende soorten Creative Cloud-lidmaatschappen.
Op deze pagina

We vinden het jammer dat je weggaat. Lees de lidmaatschapsvoorwaarden van Adobe voordat je het lidmaatschap annuleert.

Je moet contact opnemen met Adobe als je een jaarlidmaatschap wilt annuleren, ongeacht of je jaarlijks of maandelijks betaalt. Dit doe je als volgt:

1. Je kunt je jaarlidmaatschap op elk moment annuleren door hier te klikken om contact met ons op te nemen en je aan te melden met je Adobe ID en wachtwoord.

2. De pagina Hulp nodig? wordt weergegeven. Blader omlaag en kies de gewenste contactoptie.

3. Een medewerker van de klantenservice helpt je vervolgens bij het annuleren van je lidmaatschap.

Als je je jaarlidmaatschap (voor individu of team) binnen de eerste veertien dagen annuleert, ontvang je een volledige terugbetaling. Anders wordt er 50% van de resterende contractverplichting in rekening gebracht.

Als je je lidmaatschap in de laatste maand (maand 12) wilt annuleren, hoef je geen contact op te nemen met de klantenondersteuning. Volg de stappen in de sectie “Een maandlidmaatschap annuleren” hieronder.

In de meeste landen kun je een maandlidmaatschap online annuleren. Volg de onderstaande stappen. Als je een jaarlidmaatschap waarvoor je maandelijks betaalt wilt annuleren, volg je de bovenstaande stappen onder 'Een jaarlidmaatschap annuleren'.

Opmerking:

Als je woont in een van de hier vermelde landen, neem je contact op met de klantenondersteuning van Adobe. Volg de stappen in de sectie “Een jaarlidmaatschap annuleren” hierboven.

1. Meld je aan met je Adobe ID en wachtwoord. Je Adobe ID is het e-mailadres dat je hebt gebruikt toen je je hebt aangemeld voor het lidmaatschap.

2. Klik onder Lidmaatschappen en producten op Lidmaatschap beheren.

Klik op Lidmaatschap beheren
    3. Klik onder Lidmaatschapsgegevens op Lidmaatschap annuleren.

Klik op Lidmaatschap annuleren
    4. Geef de reden aan waarom je wilt annuleren en klik op Lidmaatschap annuleren.

Reden voor annulering selecteren

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van de annulering.

Je hebt toegang tot je Creative Cloud-lidmaatschap tot het einde van de factureringscyclus. Als je een Creative Cloud-lidmaatschap opnieuw wilt starten, ga je naar de pagina Creative Cloud-lidmaatschappen.

Neem contact op met je accountmanager om een lidmaatschap voor ondernemingen te annuleren.

Als je je lidmaatschap bij een andere verkoper dan Adobe hebt aangeschaft, neem je contact op met de verkoper voor hulp.

Naar boven