Informatie over het annuleren van verschillende soorten Creative Cloud-lidmaatschappen.

We vinden het jammer dat je weggaat. Lees de lidmaatschapsvoorwaarden van Adobe voordat je het lidmaatschap annuleert.

Je lidmaatschap annuleren

De manier waarop je je lidmaatschap annuleert, is afhankelijk van hoe je het hebt aangeschaft.

Aangeschaft bij Amazon, iTunes, Best Buy of andere leverancier

Als je je lidmaatschap bij een andere verkoper dan Adobe hebt aangeschaft, neem je contact op met de verkoper.

Heb je je oorspronkelijke lidmaatschap verlengd?

Als je je lidmaatschap hebt verlengd door je betalingsgegevens aan Adobe te verstrekken, kun je wellicht je lidmaatschap online annuleren. Volg de onderstaande stappen onder Aangeschaft bij Adobe. Als de optie om je lidmaatschap te annuleren niet wordt weergegeven, neem je contact met ons op om te annuleren.

Gratis lidmaatschap

Je kunt een gratis lidmaatschap niet annuleren tijdens de gratis periode. Als je het lidmaatschap aan het einde van de gratis periode niet wilt voortzetten, maar betalingsgegevens hebt verstrekt toen het lidmaatschap inging, kun je contact met ons opnemen om de verlenging te annuleren.

Als je geen betalingsgegevens hebt toegevoegd toen je de code voor het gratis lidmaatschap inwisselde, verloopt je lidmaatschap aan het einde van de gratis periode.

Aangeschaft bij Adobe

Als je je Creative Cloud-abonnement rechtstreeks bij Adobe hebt aangeschaft, kun je je abonnement op elk gewenst moment online annuleren.

1. Meld je aan bij je Adobe ID-account met je Adobe ID en wachtwoord.

Opmerking:

Je Adobe ID is het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld voor het lidmaatschap.

2. Klik onder Lidmaatschappen en producten op Lidmaatschap beheren voor het lidmaatschap dat je wilt annuleren.

Lidmaatschap beheren
  3. Klik onder Lidmaatschapsgegevens op Lidmaatschap annuleren.

Opmerking:

Zie je de knop Lidmaatschap annuleren niet? Neem contact met ons op om je lidmaatschap te annuleren.

Lidmaatschap annuleren
  4. Geef de reden aan waarom je wilt annuleren en klik op Doorgaan naar lidmaatschap annuleren.

Reden voor annulering aangeven
  5. Volg de instructies op het scherm om je huidige lidmaatschap te behouden, over te schakelen naar een ander lidmaatschap of je lidmaatschap te annuleren.

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van de annulering. Als je een Creative Cloud-lidmaatschap opnieuw wilt starten, ga je naar de pagina Creative Cloud-lidmaatschappen.

Als je een jaarlidmaatschap (met betaling per maand of per jaar) binnen de eerste 14 dagen annuleert, ontvang je een volledige terugbetaling. Anders wordt er 50% van de resterende contractverplichting in rekening gebracht.

Als je een maandlidmaatschap wilt annuleren, blijf je toegang houden tot je Creative Cloud-lidmaatschap tot het einde van de factureringscyclus.

Een lidmaatschap voor ondernemingen annuleren

Neem contact op met je accountmanager om een lidmaatschap voor ondernemingen te annuleren.