Inhoud
Informatie over het annuleren van verschillende soorten Creative Cloud-lidmaatschappen.
Op deze pagina

We vinden het jammer dat je weggaat. Lees de lidmaatschapsvoorwaarden van Adobe voordat je het lidmaatschap annuleert.

Je kunt je Creative Cloud-lidmaatschap op elk gewenst moment online annuleren. Dit doe je als volgt:

1. Meld je aan bij je Adobe ID-account met je Adobe ID en wachtwoord.

Opmerking:

Je Adobe ID is het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld voor het lidmaatschap.

2. Klik onder Lidmaatschappen en producten op Lidmaatschap beheren voor het lidmaatschap dat je wilt annuleren.

Lidmaatschap beheren
    3. Klik onder Lidmaatschapsgegevens op Lidmaatschap annuleren.

Tip:

Zie je de knop Lidmaatschap annuleren niet? Neem contact met ons op om je lidmaatschap te annuleren.

Lidmaatschap annuleren
    4. Geef de reden aan waarom je wilt annuleren en klik op Doorgaan naar lidmaatschap annuleren.

Reden voor annulering aangeven
    5. Volg de instructies op het scherm om je huidige lidmaatschap te behouden, over te schakelen naar een ander lidmaatschap of je lidmaatschap te annuleren.

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van de annulering. Als je een Creative Cloud-lidmaatschap opnieuw wilt starten, ga je naar de pagina Creative Cloud-lidmaatschappen.

Als je een jaarlidmaatschap (met betaling per maand of per jaar) binnen de eerste 14 dagen annuleert, ontvang je een volledige terugbetaling. Anders wordt er 50% van de resterende contractverplichting in rekening gebracht.

Als je een maandlidmaatschap wilt annuleren, blijf je toegang houden tot je Creative Cloud-lidmaatschap tot het einde van de factureringscyclus.

Neem contact op met je accountmanager om een lidmaatschap voor ondernemingen te annuleren.

Als je je lidmaatschap bij een andere verkoper dan Adobe hebt aangeschaft, neem je contact op met de verkoper voor hulp.

Naar boven