Inhoud
Informatie over het annuleren van uw Creative Cloud-lidmaatschap of -abonnement.
Op deze pagina

We vinden het jammer dat u weggaat. U moet contact opnemen met Adobe om een jaarlidmaatschap te annuleren. Dit kunt u als volgt doen:

1. U kunt u jaarlidmaatschap op elk moment annuleren door hier te klikken om contact met ons op te nemen en u aan te melden met uw Adobe ID en wachtwoord.

2. De pagina Hulp nodig? wordt weergegeven. Blader omlaag en kies de gewenste contactoptie.

3. Een medewerker van de klantenservice helpt u vervolgens bij het annuleren van uw lidmaatschap.

Als u uw jaarlidmaatschap (voor individu of team) binnen de eerste veertien dagen annuleert, ontvangt u een volledige terugbetaling. Anders wordt er 50% van de resterende contractverplichting in rekening gebracht. Lees voordat u het lidmaatschap annuleert, de abonnementsvoorwaarden van Adobe.

Als u uw lidmaatschap in de laatste maand (maand 12) wilt annuleren, hoeft u geen contact op te nemen met de klantenondersteuning. Volg de stappen in de sectie “Een maandlidmaatschap annuleren” hieronder.

In de meeste landen kunt u een maandlidmaatschap online annuleren. Volg de onderstaande stappen.

Opmerking:

Als u woont in een van de hier vermelde landen, neemt u contact op met de klantenondersteuning van Adobe. Volg de stappen in de sectie “Een jaarlidmaatschap annuleren” hierboven.

1. Ga naar http://adobe.com/go/account_nl en meld u aan met uw Adobe ID en wachtwoord. Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt toen u zich hebt aangemeld voor het lidmaatschap.

2. Klik onder Lidmaatschappen en producten op Lidmaatschap beheren.

Lidmaatschap beheren
    3. Klik op Lidmaatschap annuleren.

Lidmaatschap annuleren
    4. Klik in het pop-upvenster Lidmaatschap annuleren op abonnementsvoorwaarden om de annuleringsvoorwaarden door te nemen of klik op Klantenondersteuning om annulering aan te vragen.

Neem contact op met uw accountmanager om een lidmaatschap voor ondernemingen te annuleren.

Als u uw lidmaatschap bij een andere verkoper dan Adobe hebt aangeschaft, neemt u contact op met de verkoper voor hulp.

Naar boven