Automatische update is uitgeschakeld of niet beschikbaar in Creative Cloud-desktopapp

Vind antwoorden op de veelvoorkomende vragen over en problemen met de functie voor automatische updates.

Automatische updates zijn uitgeschakeld in Voorkeuren.

In de volgende omstandigheden is de voorkeur om automatische updates in te schakelen, uitgeschakeld:

• Wanneer er geen app op uw systeem is geïnstalleerd die automatische updates ondersteunt.
  • Wanneer u alle apps van uw systeem hebt verwijderd die ondersteuning bieden voor automatische updates.

Wanneer u een app installeert die automatische updates ondersteunt, is de voorkeur ingeschakeld om automatische updates in te schakelen.

Automatische update is niet beschikbaar voor een app

De optie om een individuele app automatisch te updaten is niet beschikbaar, tenzij u Automatische update of  Automatische update inschakelen selecteert bij Voorkeuren. Wanneer u de optie voor het inschakelen van automatische update hebt geselecteerd bij Voorkeuren, is de optie om automatische update voor afzonderlijke apps te beheren, beschikbaar.

Automatische update wordt uitgeschakeld wanneer een app wordt geïnstalleerd of verwijderd

Automatische update blijft uitgeschakeld in de volgende scenario's om te voorkomen dat oudere versies van uw apps worden verwijderd.

• Als er twee versies van een app op uw systeem zijn geïnstalleerd en u de nieuwere versie verwijdert

• Wanneer u een update voor een oudere versie van een app installeert

• Wanneer u de oudere versie van een app installeert