Creative Cloud-desktopapp reageert niet langer

Wanneer u probeert de Creative Cloud-desktopapp op Mac te installeren, reageert het installatieprogramma niet meer en verdwijnt het installatiescherm van de Creative Cloud-desktopapp.

Oplossing 1: geef de juiste machtigingen aan de /tmp-map

Het probleem treedt op wanneer u niet de juiste rechten voor de /tmp-map hebt. Volg deze stappen om machtigingen aan de /tmp-map te geven:

1. Navigeer naar Ga > Hulpprogramma's en start Terminal.

2. Typ de volgende opdracht en druk op Return.

sudo chmod 1777 /tmp

3. Voer het wachtwoord in en druk op Return.

De juiste machtigingen zijn nu ingesteld voor de /tmp-map. Probeer de Creative Cloud-desktopapp te installeren.

Oplossing 2: schakel SIP (System Integrity Protection) uit

Als het probleem niet wordt opgelost met de bovenstaande stappen, schakelt u SIP op het systeem uit door deze stappen uit te voeren:

1. Schakel uw Mac (opnieuw) in en houd Command-R op het toetsenbord ingedrukt om de herstelmodus te starten. Laat de toetsen los wanneer u het Apple-logo ziet.

2. Navigeer naar Ga > Hulpprogramma's en start Terminal.

3. Typ de volgende opdracht en druk op Return.

csrutil disable

4. Start de computer opnieuw op in normale modus.

5. Volg de stappen in oplossing 1 om de juiste machtigingen aan de /tmp-map te geven.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online