alert-42x41

Dit probleem is opgelost. Voer een upgrade uit naar de nieuwste versie van Creative Cloud Packager om de oplossing te ontvangen.

Probleem

Wanneer u een onlangs gemaakt of gewijzigd Mac-pakket voor Creative Cloud implementeert op een clientsysteem dat niet met het internet is verbonden, mislukt het pakket.

Vanwege een nachtelijke release mislukken alle nieuwe Creative Cloud-pakketten of pakketten die sinds 13 januari 2015 zijn bewerkt en geïmplementeerd op offline Mac-systemen. Een gedeelde component die Creative Cloud Packager gebruikt, is gewijzigd. In plaats van lokale bestanden te gebruiken die in het pakket zijn opgeslagen, probeert Creative Cloud Packager verbinding te maken met het internet om de bestanden te downloaden. Wanneer er geen internetverbinding is, mislukt het pakket elke keer.

Partijen waarop dit van invloed is

Mac-klanten van Creative Cloud Packager die nieuwe pakketten maken of bestaande pakketten hebben bijgewerkt sinds 13 januari 2015.

Niet van invloed op

• Windows-gebruikers: niet van invloed op personen die Creative Cloud Packager op Windows gebruiken
  • Bestaande pakketten die niet op of na 13 januari 2015 zijn gewijzigd: niet van invloed op bestaande pakketten die met CCP zijn gemaakt/gewijzigd vóór 13 januari 2015 en niet zijn gewijzigd
  • Clientsystemen online: niet van invloed op klanten die clientsystemen online hebben, zelfs als ze na 13 januari 2015 pakketten hebben gemaakt of bewerkt.

Oplossing: stand van zaken

Adobe heeft de oplossing uitgerold in de Creative Cloud Packager 1.8-release op donderdag 15 januari 2015 (eerder gepland voor maandag 20 januari 2015).

De oplossing ontvangen

Voer een update naar de nieuwe versie uit om de oplossing te ontvangen. Zodra u zich bij Creative Cloud Packager aanmeldt, wordt u gevraagd de update uit te voeren.

Up-to-date blijven

U kunt up-to-date blijven door regelmatig deze pagina of de hieronder vermelde bronnen te controleren.