Onherstelbare fout 123 tijdens het downloaden

Tijdens de installatie van een Creative Cloud-app op Mac OS mislukt de installatie met de volgende foutmelding:

"Onherstelbare fout '123' opgetreden tijdens downloaden"

Foutmelding met afsluitcode 123

Oplossingen

Upgrade naar de nieuwste versie van de Creative Cloud-desktopapp

Als u wilt bijwerken naar de Adobe Creative Cloud-desktopapp versie 3.7.5.291 of hoger, verwijdert u de Creative Cloud-desktopapp met behulp van het verwijderingshulpprogramma voor de Creative Cloud-desktopapp. Na de verwijdering kunt u de huidige versie van de Creative Cloud-desktopapp downloaden en installeren.

Opmerking:

Als u een bericht ontvangt dat u de Creative Cloud-desktopapp niet kunt verwijderen omdat het door andere toepassingen gebruikt, komt dat omdat u het verwijderingsprogramma gebruikt in plaats van het specifieke verwijderingshulpprogramma voor de Creative Cloud-desktopapp. Download in plaats daarvan het verwijderingshulpprogramma voor de Creative Cloud-desktopapp en voer het uit.

Een andere downloadlink proberen

Als de bovenstaande oplossing het probleem niet oplost, kunt u proberen de toepassing rechtstreeks te downloaden. U moet uw Adobe ID en wachtwoord invoeren om de site te openen.