Fout 1 of fout 1001 oplossen voor de Creative Cloud desktop-app | macOS 10.10 of 10.11

Treedt fout 1 of 1001 op wanneer de Creative Cloud desktop-app wordt geïnstalleerd of bijgewerkt in macOS v10.10 of v10.11? Gebruik de specifieke downloadlinks voor de fout die is opgetreden.

Fout 1 of fout 1001 verhelpen in macOS v10.10 of v10.11

Bij het installeren of bijwerken van de Creative Cloud desktop-app in macOs v10.10 of v10.11 kan fout 1 of fout 1001 optreden. Fout 1 doet zich voor wanneer de Creative Cloud desktop-app niet op een nieuw apparaat kan worden geïnstalleerd. Fout 1001 kan optreden wanneer de Creative Cloud desktop-app niet naar een nieuwe versie kan worden bijgewerkt.

Volg de gegeven stappen om deze fouten op te lossen.

1. Sluit alle achtergrondprocessen van Creative Cloud af via Activiteitenweergave.

Lees voor gedetailleerde instructies het artikel Het proces in macOS beëindigen.

2. Download het genoemde installatieprogramma.

3. Dubbelklik op het gedownloade bestand om de inhoud te koppelen.

4. Dubbelklik op Install.app in de gekoppelde map.

De Creative Cloud desktop-app wordt nu geïnstalleerd. De applicatie start automatisch nadat de installatie is voltooid.