E-mailbericht voor opnieuw instellen van wachtwoord verzenden naar een Enterprise ID-gebruiker

Op deze pagina worden de stappen beschreven voor het verzenden van een e-mail voor wachtwoordherstel naar een Enterprise ID-gebruiker via de Admin Console.

Doel

Een E-mailbericht voor opnieuw instellen van wachtwoord verzenden naar een Enterprise ID-gebruiker via de Adobe Admin Console.

Stappen

1. Meld u als systeembeheerder aan bij de Adobe Admin Console.

2. Navigeer naar Users (Gebruikers) en klik in de lijst met gebruikers op de naam van de gebruiker.

3. Klik op Send Reset Password Email (E-mail voor wachtwoordherstel verzenden) onder User Details (Gebruikersdetails).