Voer de volgende stappen uit om de nieuwste oplossingen en uitbreidingen in Remote Update Manager te krijgen:

1. Download de nieuwste RUM van een van de volgende locaties:

2. Overschrijf het uitvoerbare bestand van RUM op de volgende locaties op uw computer:

• Op CCP-installatielocatie (om in de toekomst pakketten te maken):
      • Windows: C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\OOBE\PDApp\CCP\utilities\RemoteUpdateManager
      • Mac: /Applications/Utilities/Adobe\ Application\Manager/CCP/utilities/RemoteUpdateManager

Wanneer u het uitvoerbare bestand van de RUM overschrijft zoals hierboven beschreven, bevatten nieuwe pakketten die met de CCP zijn gemaakt, de nieuwste RUM die op clientcomputers wordt gestart.

Opmerking:

U kunt de nieuwste RUM ook op een computer implementeren door een Creative Cloud-pakket met alleen apps te maken en implementeren.