Wanneer u de Adobe Creative Cloud-desktopapp installeert, ziet u de volgende foutmelding:

Kan /tmp-systeemmap niet vinden. Zorg ervoor dat de map bestaat voordat u doorgaat met de installatie.

tmp_missing_error

Oplossing

Oplossing 1: de /tmp-map handmatig maken

1. Open Finder en klik op Ga > Ga naar map.

2. Typ /private en klik op Ga.

3. Maak een nieuwe map en geef die de naam tmp. De naam van de map is hoofdlettergevoelig.

4. De Creative Cloud-desktopapp installeren.

Oplossing 2: de ontbrekende /tmp-systeemmap opnieuw maken door schijfmachtigingen te herstellen

1. Ga naar Programma's > Hulpprogramma's > Schijfhulpprogramma.

2. Selecteer de schijf die u wilt repareren in de zijbalk.

3. Klik op EHBO en vervolgens op Voer uit.

4. Start het systeem opnieuw op.

5. De Creative Cloud-desktopapp installeren.