Acrobat start niet na installatie als onderdeel van een CS6-suite

Er gebeurt niets wanneer u Acrobat enkele dagen na installatie als onderdeel van een CS6-suite probeert te starten.

Belangrijk: voer de onderstaande oplossingen in volgorde uit. Ga niet verder als een eerdere oplossing het probleem heeft verholpen.

Oplossing 1: installeer de patch voor Acrobat die is geïnstalleerd als onderdeel van CS6 (alleen Windows)

1.   Meld u als beheerder aan op uw Windows-computer.

2.   Klik op de volgende koppeling om het patchbestand te downloaden:

Downloaden

3.Als u hierom wordt gevraagd, klikt u op Openen.

Klik op Openen

4.   Pak het bestand uit. De locatie is afhankelijk van uw besturingssysteem en het hulpprogramma.

5.   Dubbelklik op het uitgepakte bestand Acrofix.exe om de uitvoering te starten.

6.   Opdrachtprompt sluit automatisch wanneer de uitvoering is voltooid.

7.   Start Acrobat wanneer de uitvoering is voltooid.

Oplossing 2: installeer de patch voor Acrobat die is geïnstalleerd als onderdeel van CS6 met Opdrachtprompt (alleen Windows)

1. Voer Opdrachtprompt uit als beheerder.

2. Navigeer naar de locatie van de uitgepakte hotfix in Oplossing 1 (stap 4).

3. Typ Acrofix.exe om de hotfix uit te voeren.

4. Wanneer de uitvoering is voltooid, geeft Opdrachtprompt Afsluitcode:0 weer

Opdrachtprompt Adobe Acrofix.exe

5. Start Acrobat wanneer de uitvoering is voltooid.

Oplossing 3: activeer Acrobat opnieuw via een ander CS6 Suite-product

Belangrijk: zorg dat u een internetverbinding hebt voordat u de volgende instructies volt. Selecteer een van de volgende producten wanneer u gevraagd wordt een CS6 Suite-product te starten: Photoshop, After Effects, Adobe Premiere Pro, InDesign, Flash Professional, Illustrator of Dreamweaver.

1. Start een CS6 Suite-product.
  2. Kies Help > Deactiveren. Volg de aanwijzingen op het scherm om te deactiveren.
  3. Sluit de toepassing.
  4. Start hetzelfde CS6 Suite-product opnieuw.
  5. Accepteer de licentieovereenkomst.
  6. Meld u aan met uw Adobe-id om de proefversie te registreren.
  7. Start de toepassing opnieuw.
  8. Klik op Deze software licentiëren in het dialoogvenster Proefversie.
  9. Meld u aan met uw Adobe-id om u te registreren.
  10. Geef uw CS6-serienummer op.
  11. Klik op Volgende.
  12. Sluit de toepassing af.
  13. Start Acrobat X.

Adobe raadt aan beschikbare updates voor uw CS6-toepassingen en Adobe Application Manager te installeren.