Foutbericht: RET_RECORD_CORE_INVALID_CLIENT_CERT

Als u het volgende foutbericht ziet: Er zijn fouten opgetreden bij dit item of RET_RECORD_CORE_INVALID_CLIENT_CERT, terwijl u een boek opent in Adobe Digital Editions versies 4.5.7.181275 of 4.5.7.181695, voert u de stappen uit die zijn gedefinieerd in de sectie Oplossing.

De fout treedt op omdat een Adobe Digital Edition-certificaat is verlopen.

Als u problemen ondervindt bij de activering van Adobe Digital Editions op uw apparaten, raadpleegt u de sectie Oplossing.

Adobe Digital Editions-versies waarop dit van invloed is

Windows: 4.5.7.181275

Mac: 4.5.7.181275

iOS: 4.5.7.181695

Android: 4.5.7.181695

Oplossing

Voer een update uit naar een nieuwe versie van Adobe Digital Editions.

Voer de onderstaande stappen uit om een update naar een nieuwe versie uit te voeren.

Windows

1. Download de update van de Adobe Digital Editions-downloadsite, https://www.adobe.com/nl/solutions/ebook/digital-editions/download.html

2. Klik op het .exe-bestand om de toepassing te installeren.

Mac

1. Download de update van de Adobe Digital Editions-downloadsite, https://www.adobe.com/nl/solutions/ebook/digital-editions/download.html

2. Klik op het .dmg-bestand om de toepassing te installeren.

iOS

1. Verwijder de Adobe Digital Editions-app van het apparaat.

2. Installeer de bijgewerkte versie van Adobe Digital Editions via de App Store.

Android

1. Verwijder de Adobe Digital Editions-app van het apparaat.

2. Installeer de bijgewerkte versie van Adobe Digital Editions via de Play Store.

Problemen na installatie

Nadat u de updates voor uw verschillende apparaten hebt geïnstalleerd, controleert u het volgende:

Windows

Bijgewerkte versie: 4.5.7.182628

Mac

Bijgewerkte versie: 4.5.7.182628

iOS

Bijgewerkte versie: 4.5.7.182628

Android

Bijgewerkte versie:   4.5.7.182628