Hoe installeer ik Adobe Digital Editions 4.0 op Mac OS 10.6 of hoger?

Oplossing

1. Ga naar http://www.adobe.com/products/digital-editions/download.html en selecteer Download Macintosh.

Digital Editions-downloadpagina
  2. Wacht tot de download is voltooid. U kunt de status van de download in uw downloadvenster controleren, afhankelijk van uw gekozen webbrowser.

Digital Editions-downloadproces
  3. Nadat de download is voltooid, dubbelklikt u op ADE_4.0_Installer.dmg om de installatiebestanden te koppelen. Safari-gebruikers kunnen de download in de map Downloads vinden.

Het schijfimage koppelen
  4. Wanneer het schijfimage is gekoppeld, dubbelklikt u op Digital Editions 4.0-installatieprogramma.

Schijfimage-venster
  5. Wanneer het installatieprogramma is gestart, klikt u op Doorgaan om de installatie voort te zetten.

Het eerste installatievenster
  6. Bekijk de softwarelicentieovereenkomst. Klik op Doorgaan wanneer u klaar bent om verder te gaan.

Softwarelicentievenster
  7. Klik op Akkoord om te bevestigen dat u akkoord gaat met de Softwarelicentieovereenkomst.

Het venster met de softwarelicentieovereenkomst
  8. Klik op Installeren om het installatieproces te starten.

Het venster met het installatietype
  9. Voer uw beheerdersgebruikersnaam en -wachtwoord in wanneer u daarom wordt gevraagd.

Verzoek om beheerderswachtwoord
  10. Wacht tot de installatie is voltooid.

Voortgang van de installatie
  11. Wanneer de installatie is voltooid, wordt Adobe Digital Editions 4.0 automatisch gestart.

Het welkomstscherm van Adobe Digital Editions

U kunt Adobe Digital Editions 4.0 ook starten vanuit uw toepassingsmap.

Toepassingsmap