In dit diagram wordt aangegeven welke functies worden ondersteund voor elk platform.

iOS

Android Windows Webviewer Opmerkingen

Apps online ontwikkelen (iOS, Android, Windows, Web Viewer)

Voorvertoning van niet-gepubliceerde inhoud

AEM Preflight-app

Aangepaste kaarten en lay-outs

Aangepaste lettertypen in kaarten

Directe machtiging

Toegankelijkheid

Aankopen van losse collecties

n.v.t.

Storeabonnementen

n.v.t.
Zowel standaardabonnementen als abonnementen met volledige toegang worden ondersteund.

Sociaal delen (delen via app)

Sociaal delen (gedeeld item weergeven)

De gedeelde koppeling kan naar een openingspagina of een specifieke URL gaan.
Artikelen voorvertonen en meten

De drempel kan worden ingesteld per dag, week of maand. De drempel is van toepassing op alle artikelen in de app.

Collecties alleen voor telefoon en alleen voor tablet

n.v.t.

Apps alleen voor telefoon en alleen voor tablet

n.v.t.

Analyse

Berichten in de app

Pushmeldingen (achtergronddownloads)

Pushmeldingen (tekstmeldingen)

Pushmeldingen zijn beschikbaar via de portal of via Marketing Cloud.

Interactieve overlays (InDesign)

In iOS-apps kan het afspelen van achtergrondaudio doorgaan als gebruikers een andere app openen. U moet hiervoor wel een optie te selecteren wanneer u de app ontwikkelt.

Responsieve HTML-artikelen

HTML-artikelen kunnen dynamisch worden aangepast zodat ze het schermgebied van elk willekeurig apparaat vullen.

Artikelen met vaste lay-out van InDesign

De artikelen met vaste lay-out kunnen op elk apparaat worden weergegeven en worden zo nodig geschaald en aangepast naar het letterboxformaat.

Vloeiend schuiven of op de pagina uitgelijnde artikelen

Merkafbeelding in het app-menu

Aangepaste menu-items in app

Collecties expliciet downloaden

Horizontale navigatie voorkomen in collecties

Zoeken in de app