Welkom bij Adobe Experience Manager Mobile (AEM Mobile). Gebruik deze bronnen om van start te gaan.

Toegang krijgen tot AEM Mobile

Als u een eerdere DPS-licentie hebt

Als uw organisatie een licentie voor Digital Publishing Suite (DPS) of Experience Manager Mobile heeft, maar u geen toegang hebt tot de on-demandportal, moet u eerst contact opnemen met de hoofdbeheerder en om de vereiste rechten vragen om aan projecten en apps te werken.

Prijzen en informatie

U kunt ook een Request for Consultation (Aanvraagformulier voor advies) invullen voor meer informatie over de prijzen.

Handleiding Snel aan de slag en Middelen

Handleiding Snel aan de slag (PDF-bestand, alleen in het Engels)

Laatst bijgewerkt op 14 december 2016 (bijgewerkte schermafbeeldingen en stappen voor vernieuwde gebruikersinterface)

Downloaden

Middelen voor zelfstudie (ZIP-bestand, voor de handleiding Snel aan de slag en video's)

Downloaden

Middelen voor eerdere zelfstudies

Downloaden

Videozelfstudies

Bekijk deze videozelfstudies wanneer u de middelenbestanden voor de zelfstudie gebruikt om te leren hoe u een project maakt, een app ontwikkelt en inhoud toevoegt aan de app.