Installatiebronnen voor AEM Mobile-hulpmiddelen.

U kunt ontwerphulpmiddelen voor AEM Mobile downloaden en installeren.

AEM Mobile Packager installeren

AEM Mobile Packager (voorheen HTML Article Packager) is een hulpprogramma waarmee u de inhoud in de juiste indeling kunt verpakken zodat deze naar een artikel kan worden geüpload.

Mac OS

Downloaden

Windows

Downloaden

Zie HTML-artikelen maken voor meer informatie over het maken van HTML-artikelen.

InDesign-plug-ins handmatig installeren

Wanneer u InDesign installeert of bijwerkt, worden de nieuwste hulpmiddelen voor werken met AEM Mobile geïnstalleerd. In de meeste gevallen kunt u Help > Updates kiezen om de meest recente update te installeren. In sommige gevallen wilt u de InDesign-updates mogelijk handmatig downloaden en installeren. Klik op de juiste koppeling om het updateprogramma te downloaden en uit te voeren.

Deze updates van het installatieprogramma zijn van toepassing op zowel Digital Publishing Suite als AEM Mobile.

InDesign AEM Mobile Desktop Tools (Mac OS)

InDesign AEM Mobile Desktop Tools (Windows)

Zie Artikelen maken in InDesign voor meer informatie over het maken van artikelen in InDesign.

U kunt InDesign CS6 of hoger gebruiken om artikelbestanden te exporteren voor gebruik in AEM Mobile-apps. Als u echter InDesign wilt gebruiken om DPS-folio's te maken, moet u InDesign CS6, CC of CC 2014 gebruiken. U kunt meerdere versies van InDesign op uw computer installeren.

AEM Mobile Export voor Acrobat installeren

AEM Mobile Export voor Acrobat is een add-on voor de desktopversie van Acrobat DC. U kunt dit hulpmiddel gebruiken om direct elke PDF te converteren naar een artikel dat kan worden gebruikt in AEM Mobile.

Mac OS

Downloaden

Windows

Downloaden

Zie Artikelen maken van PDF-bestanden voor meer informatie over het gebruik van deze add-on voor Acrobat.