Leer hoe u inhoud voor AEM Mobile-apps kunt publiceren. Meer informatie over het verschil tussen een preflight uitvoeren en publiceren.

Wanneer u inhoud zoals een collectie, artikel of banner publiceert, werkt u de inhoud bij naar een distributieserver, zodat de inhoud beschikbaar is in uw productieapp of in uw niet-preflight ontwikkelingsapp.

Het publiceren van inhoud heeft geen invloed op de inhoud die u weergeeft in de AEM Preflight-app of in een aangepaste app waarin u preflight hebt ingeschakeld Ook heeft het klikken op het pictogram Preflight geen invloed op productieapps (niet-preflight).

Tijdens het uitvoeren van een preflight wordt inhoud vrijwel onmiddellijk beschikbaar in uw preflight-app, maar kan tot wel vijf minuten duren voordat inhoud in uw productieapp beschikbaar is als u die inhoud publiceert.

Zie Projectinhoud voorvertonen voor AEM Mobile voor informatie over het voorvertonen van inhoud in preflight-apps.

U kunt als volgt inhoud publiceren:

1. Meld u aan bij de on-demandportal met een account met de machtiging “Inhoud publiceren”.
  2. Ga naar Inhoud en lay-outs, selecteer de inhoud of collectie en klik op het pictogram Publiceren.

De inhoud wordt gepubliceerd naar de distributieserver.

Als uw inhoud niet binnen vijf minuten in de app wordt weergegeven, controleert u of de inhoud in uw appstructuur is opgenomen.

U kunt inhoud ook publiceren met behulp van de On-Demand Services API's of als u ontwerpt in AEM.