Inleiding tot Experience Manager Mobile: zelfstudievideo's

Download de middelen en de gids Snel aan de slag die samen met deze inleidende video's kunnen worden gebruikt.

Project instellen

Project instellen
Leer hoe u het eerste project instelt en projectinstellingen beheert. (3 min)
Adobe

Inhoud maken

Inhoud maken
Stel de eerste inhoud in voor de mobiele app met de on-demandportal van Experience Manager Mobile. (6 min)
Adobe

Indeling van de inhoud

Indeling van de inhoud
De navigatie van de mobiele app maken door de inhoud te structureren. (4 min)
Adobe

Inhoud toewijzen

Inhoud toewijzen
Gebruik Inhoudskaart om inhoud te verplaatsen, toe te voegen of te verwijderen. U kunt deze functie ook gebruiken om de organisatie van de app te bepalen. (5 min)
Adobe

Preflight gebruiken

Preflight gebruiken
Gebruik de AEM Mobile Preflight-app om een voorbeeld van de inhoud weer te geven in het gemaakte project. (4 min)
Adobe

Lay-outsjablonen en ontwerp

Lay-outsjablonen en ontwerp
Ontwerp het uiterlijk van de mobiele app met de lay-outsjablonen en kaarten. (8 min)
Adobe

Een app ontwikkelen

Een app ontwikkelen
Gebruik de sectie Apps van de on-demandportal om een aangepaste app te ontwikkelen. (5 min)
Adobe

Inhoud schrijven - Video's

HTML-artikelen maken

HTML-artikelen maken
Deze video is oorspronkelijk opgenomen voor Adobe Digital Publishing Solution. Het proces is nog steeds van toepassing op AEM Mobile.Maak HTML-inhoud voor mobiele apps.
Adobe

Downloaden

InDesign-artikelen exporteren

InDesign-artikelen exporteren
Deze video is oorspronkelijk opgenomen voor Adobe Digital Publishing Solution. Het proces is nog steeds van toepassing op AEM Mobile. Ontwerp tot op de pixel perfecte lay-outs voor uw inhoud.
Adobe

* InDesignFile_assets.zip
InDesign-bronbestanden die in video's worden gebruikt

Mobiele apps maken met AEM Mobile - Video's

Mobiele apps maken

Mobiele apps maken
Deze video is oorspronkelijk opgenomen voor Adobe Digital Publishing Solution. Het proces is nog steeds van toepassing op AEM Mobile. Leer meer over het maken van mobiele apps. (3 min)
Adobe

Een mobiele app maken voor iOS

Een mobiele app maken voor iOS
Deze video is oorspronkelijk opgenomen voor Adobe Digital Publishing Solution. Het proces is nog steeds van toepassing op AEM Mobile. Een mobiele app maken voor iPads en iPhones. (3 min)
Adobe

Een mobiele app maken voor Android

Een mobiele app maken voor Android
Deze video is oorspronkelijk opgenomen voor Adobe Digital Publishing Solution. Het proces is nog steeds van toepassing op AEM Mobile. Een mobiele app maken voor Android-tablets en -telefoons. (2 min)
Adobe

Een mobiele app maken voor Windows

Een mobiele app maken voor Windows
Deze video is oorspronkelijk opgenomen voor Adobe Digital Publishing Solution. Het proces is nog steeds van toepassing op AEM Mobile. Een mobiele app maken voor apparaten met Windows 8.1 of 10. (2 min)
Adobe