Op 22 februari 2016 kondigde Adobe een nieuw product met de naam Adobe Experience Manager Mobile aan. dit nieuwe product is onderdeel van de Adobe Marketing Cloud en combineert de functionaliteit van Adobe Digital Publishing Solution (DPS) en Adobe Experience Manager-apps (en heeft volledig nieuwe mogelijkheden) in een uitgebreide mobiele aanbieding voor het bedrijf. Ontdek wat Experience Manager Mobile te bieden heeft in dit blogbericht.

Wat houdt dit in voor de bestaande DPS-klanten?

DPS is nu onderdeel van Experience Manager Mobile waardoor u nog steeds toegang heeft tot alle DPS-functies die u altijd hebt gebruikt. De grootste wijziging die u zal opmerken is dat de branding en URL's van DPS worden gewijzigd op verschillende plaatsen:

• Product-URL's zijn gewijzigd. https://publish.adobe.com is nu bijvoorbeeld https://aemmobile.adobe.com. De oude URL's worden automatisch omgeleid.
  • De DPS Preflight-app is nu de AEM Preflight-app.
  • Wanneer u InDesign bijwerkt, wordt de exportoptie gewijzigd van 'DPS-artikel' naar 'Adobe Experience Manager Mobile-artikel'.

Aanmelden voor een gratis proefversie

Als u meer nieuwe Experience Manager Mobile-functies wilt verkennen zoals vermogensbeheer en maken van AEM-inhoud, kunt u zich aanmelden voor een proefversie van Experience Manager Mobile. U kunt ook contact opnemen met uw Adobe-vertegenwoordiger voor meer informatie over upgraden.