Houd rekening met de volgende systeemvereisten.

Vereisten voor het app-platform

• iOS 9 of hoger
  • Android 4.4 (KitKat) of hoger
  • Windows 8.1 of Windows 10

Voor updates van het besturingssysteem is het de bedoeling dat apps de huidige en ten minste één eerdere versie van het besturingssysteem ondersteunen.

De on-demandportal gebruiken

Mac OS

• De nieuwste versie van Safari, Firefox en Chrome wordt ondersteund.
  • Niet-ondersteunde browserversies omvatten Safari 8 en eerder, Firefox 47 en eerder, Chrome 51 en eerder en alle versies van Opera.

Windows

• De nieuwste versie van Firefox en Chrome wordt ondersteund.
  • Niet-ondersteunde browserversies omvatten alle versies van Internet Explorer, Microsoft Edge, Firefox 47 en eerder, Chrome 51 en eerder en alle versies van Opera en Safari in Windows.

Mobiele apparaten

• iOS-apparaten worden niet ondersteund
  • Android-apparaten worden niet ondersteund

Artikelbestanden exporteren uit InDesign

• InDesign CS6 of later
  • InDesign CC 2015 en later versie ondersteunen alleen Experience Manager Mobile (AEM Mobile) en niet Digital Publishing Suite (DPS). InDesign CS6, CC, en CC 2014 ondersteunen zowel AEM Mobile als DPS.

iOS- en Android-apps ondertekenen

• (iOS-apps) Mac OSX 10.11.5 (El Capitan) of hoger, Java 7 of hoger en Xcode 8 of hoger.
  • (Android-apps) Dezelfde systeemvereisten als voor InDesign CC 2015, en Java 7 of hoger

Zie iOS- en Android-apps ondertekenen voor AEM Mobile.

Webviewer

• Mac OS X 10.10 of hoger met de twee meest recente browserversies van Safari, Chrome of Firefox.
  • Windows 7 of 8.x met de twee meest recente browserversies van Chrome, Firefox of Internet Explorer 11 of hoger.
  • Bureaubladwebviewer wordt niet ondersteund op tablets of telefoons.