DPS Android-apps en de appstore van Samsung

Er is een probleem opgetreden voor klanten die DPS Android-apps maken voor de appstore van Samsung.

Op basis van het publicatieproces beschreven op http://helpx.adobe.com/nl/digital-publishing-suite/kb/publishing-process-android-amazon-mobile.html is het gedrag van de viewer zodanig dat deze alleen handelsversies van folio's weergeeft wanneer er een store is geconfigureerd die deze producten kent.

Tot we een integratie hebben gevonden met deze appstore, moeten klanten voor de appstore van Samsung de folio's instellen als gratis om deze te kunnen bekijken.