Met de Adobe Digital Publishing Suite (DPS) kunnen uitgevers hun inhoud beschikbaar maken voor lezers in de Volksrepubliek China nadat ze een "China Addendum" hebben ondertekend voor hun Digital Publishing Suite Service Order. Adobe vereist dat uitgevers die DPS gebruiken, een geldige GAPP-licentie (General Administration of Press and Publication) bijhouden voor publicaties die aan China worden geleverd, tenzij de uitgever bij de officiële instanties in China heeft geverifieerd dat alle inhoud die wordt gedistribueerd, legaal is en dat voor de inhoud geen GAPP-licentie of andere goedkeuring is vereist.

Als u uw abonnement op DPS via een Adobe Store hebt gekocht, neemt u contact op met een Adobe-vertegenwoordiger voor meer informatie over het China Addendum.

Als Adobe het China Addendum eenmaal heeft verwerkt, heeft de hoofdbeheerder voor de klantenaccounts toegang tot extra opties in de sectie Account Administration van het DPS-dashboard.

De rol China Contributor

Wanneer u zich bij het dashboard van DPS aanmeldt met een beheerdersaccount, wordt naast Admin, DPS App Builder en Application de rol China Contributor weergegeven.

Als u Enable kiest, kunnen gebruikers van het account in de Adobe Content Viewer op hun tablet een voorvertoning van inhoud weergegeven voordat de inhoud wordt gepubliceerd. De rol China Contributor is bedoeld voor gedelegeerde accounts die geen inhoud mogen publiceren en geen apps mogen maken, maar die folio-inhoud maken of reviseren die via de Folio Producer wordt gedeeld van het productieaccount naar het gedelegeerde account van de contributor.

De instelling China Distribution

Wanneer u zich bij het dashboard van DPS aanmeldt met een beheerdersaccount, wordt de optie China Distribution beschikbaar in de instellingen van het toepassingsaccount.

Selecteer de optie Make folio content for this account accessible in the People's Republic of China om de inhoud van het toepassingsaccount beschikbaar te maken voor lezers in China.

Opmerking: schakel China Distribution niet in voor accounts die niet voldoen aan de bepalingen in het China Addendum.

In het Addendum zijn ook aanvullende bepalingen opgenomen die betrekking hebben op de Adobe® Content Viewer voor het web. Neem voor informatie over het China Addendum contact op met uw Adobe-vertegenwoordiger.